Καταγγελία των Fentagin για την ΕΛ.ΑΣ: «Κλήση 300 ευρώ γιατί φορούσε μπλούζα "We hate racism"»

Μάκης Σταθάτος
Καταγγελία των Fentagin για την ΕΛ.ΑΣ: «Κλήση 300 ευρώ γιατί φορούσε μπλούζα "We hate racism"»
Περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας καταγγέλλουν οι οργανωμένοι φίλοι του Ατρομήτου στο πλαίσιο φιλανθρωπικής δράσης τους.

Μια καταγγελία για περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσία καταγγέλλουν μέσα από την σελίδα τους οι οργανωμένοι φίλοι του Ατρομήτου και του ΓΣ Περιστερίου. Οι Fentagin γνωστοί για την φιλανθρωπική και κοινωνική δράση τους, βρίσκονται στο πλευρό της μικρής Μιχαέλας, με κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης.

Η μικρή Μαχαέλα-Γαβριέλα μένει με τους γονείς της, στο Περιστέρι. Είναι μόλις 8 ετών και πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1 (sma1). Η μικρή δεν ζητάει τίποτα παραπάνω από το δικαίωμα να μπορεί να μετακινείται πιο εύκολα προκειμένου να κάνει τις θεραπείες της, να βγαίνει βόλτα και να απολαμβάνει τον ήλιο όπως τα υπόλοιπα παιδιά.

Ωστόσο, στο πλαίσιο της στήριξης της μικρής Μιχαέλας, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Περιστερίου με τον Άρη, σύμφωνα με καταγγελία των Fentagin συνέβη το παρακάτω περιστατικό: «Στον αγώνα του Σαββάτου στο μπάσκετ συνέβη ένα ακόμα περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας.

Μέλος του συνδέσμου μας, καθώς είχε τελειώσει ο αγώνας, πήγαινε έξω από το κλειστό με το μηχανάκι του από την πλευρά της οδού Γιαννιτσών να δώσει κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης για την μικρή Μιχαελα στις οικογένειες των παιχτών της ομάδας του Περιστερίου, όπως είχε κανονίσει κατά την διάρκεια του αγώνα.

Επί της οδού Γιαννιτσών όπου βρισκόταν η διμοιρία των ΜΑΤ και ενώ στην αρχή τον ρώτησαν πού πάει και τον άφησαν να περάσει, στη συνέχεια συνέβη το εξής. Το μέλος του συνδέσμου μας μπαίνει στο κλειστό και έρχεται ένας αστυνομικός από την ομάδα Ζ, τον οποίο ειδοποίησε η διμοιρία των ματ, και τον βγάζει έξω. Ο αστυνομικός της ομάδας Ζ του είχε βγάλει τις πινακίδες από το μηχανάκι, του είχε κόψει πρόστιμο για κράνος, επειδή πήγε ανάποδα 10 μέτρα και διάφορα άλλα που σκαρφίστηκε!!!
Με το ποσό να φτάνει τα 300 ευρώ!!!

Καθώς έδινε τα στοιχεία του, ήρθε ο άνδρας των ΜΑΤ και είπε στο μέλος του συνδέσμου μας ότι όλο αυτό έγινε εξαιτίας της μπλούζας που φορούσε (!!!). Η μπλούζα έγραφε "WE LOVE ATROMITOS - WE HATE RACISM"».