Αναλυτής εκτιμά πως η Apple θα προσφέρει iPhone χωρίς notch για πρώτη φορά το 2024

Παύλος Παπαπαύλου
Αναλυτής εκτιμά πως η Apple θα προσφέρει iPhone χωρίς notch για πρώτη φορά το 2024
Θα αργήσει ακόμη η απομάκρυνση όλων των αισθητήρων από τις σχετικές εσοχές.

Η αλήθεια είναι πως η Apple παραμένει στο notch που γνωρίσαμε από το iPhone X και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να το απομακρύνει εντελώς, τοποθετώντας τους αισθητήρες κάτω από την οθόνη.

Κάτι τέτοιο εκτιμά πως θα συμβεί από το 2024 ο γνωστός αναλυτής (και ιδιαίτερα καλός γνώστης στα της Apple), Ming-Chi Kuο. O ίδιος σημειώνει πως σε δύο χρόνια, η αμερικανική εταιρεία θα έχει καταφέρει να περάσει την μπροστινή κάμερα και το μηχανισμό Face ID κάτω από ην οθόνη και το iPhone 16 Pro αναμένεται να είναι το πρώτο μοντέλο της νέας εποχής.

Σε προηγούμενη πρόβλεψή του, είχε τονίσει πως κάτι τέτοιο ίσως και να πήγαινε αργότερα, μιας και αρκετός κόσμος ζητούσε την επιστροφή του Touch ID, λόγω της μάσκας που πλέον φοράμε όλοι στην εποχή του COVID. Ωστόσο, με τη λύση που δόθηκε με το νεότερο iOS update, φαίνεται πως οι όποιες σκέψεις, απομακρύνθηκαν.

Κάτι που έχει επίσης ενδιαφέρον είναι πως ο Ming-Chi Kuo εκτιμά ότι το iPhone 14 θα έρθει φέτος με καλύτερες κάμερες και μηχανισμό αυτόματης εστίασης στην selfie camera.

Μένει να δούμε αν μέχρι και τον Σεπτέμβριο μάθουμε κάτι παραπάνω για τα νέα μοντέλα της εταιρείας.

Πηγή εικόνας: MacRumors.com