Επεισόδια στο ΑΠΘ: Τραυματίας αστυνομικός, δύο συλλήψεις (vids)

Newsroom
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Τραυματίας αστυνομικός, δύο συλλήψεις (vids)
Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ οι αρχές έχουν προχωρήσει σε δύο συλλήψεις.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στα σοβαρά επεισόδια με ρίψη αντικειμένων και χημικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και δη στη Σχολή Θετικών Επιστημών, σύμφωνα με το GRtimes.gr.

2

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι από πέτρα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ οι αρχές έχουν προχωρήσει σε δύο συλλήψεις.

Αυτήν την ώρα οι οδομαχίες μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και των διαδηλωτών συνεχίζονται. Στο σημείο έχει φτάσει και ένα υδροφόρο όχημα της Πυροσβεστικής, προκειμένου να κατασβέσει φωτιά σε κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται επί του οδοστρώματος.

Φοιτητικά σχήματα και άλλες ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου προσπάθησαν από χθες, Μεγάλη Δευτέρα, να παρεμποδίσουν την εκτέλεση εργασιών κατασκευής βιβλιοθήκης σε χώρο του Τμήματος Βιολογίας, που επί 34 χρόνια τελούσε υπό κατάληψη και οι αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν εκεί από χθες, προκειμένου να περιφρουρούν την εκτέλεση των εργασιών.