Συγκλονίζουν Μητρόπουλος-Χρονοπούλου για το ΑΜΕΑ παιδί τους: «Δίνουμε μάχη κάθε μέρα, είμαστε μία ψυχή» (vid)

Newsroom
Συγκλονίζουν Μητρόπουλος-Χρονοπούλου για το ΑΜΕΑ παιδί τους: «Δίνουμε μάχη κάθε μέρα, είμαστε μία ψυχή» (vid)
Ξεκάθαρο μήνυμα να γίνει αποδεκτή η αναπηρία από την κοινωνία, θέλησαν να περάσουν οι Νένα Χρονοπούλου και Τάσος Μητρόπουλος με φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα.

Έναν ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα διοργάνωσαν οι Νένα Χρονοπούλου και Τάσος Μητρόπουλος, για τα παιδιά ΑΜΕΑ και το ξεκάθαρο μήνυμα στην κοινωνία, να γίνει αποδεκτή η αναπηρία.

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και ηθοποιοί έδωσαν έναν αγώνα για να στηρίξουν τα ΑΜΕΑ παιδιά, με τους Τάσο Μητρόπουλο και Νένα Χρονοπούλου, να δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα, καθώς μεγαλώνουν ΑΜΕΑ παιδί, με τις όποιες (πολλές) δυσκολίες αντιμετωπίζουν και από την κοινωνία.

Όπως είπαν στην κάμερα της «Super Κατερίνα», «είμαστε τρία σώματα και μία ψυχή» και αυτός ο αγώνας έγινε για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ.

Ο Τάσος Μητρόπουλος είπε: «Ο αθλητισμός στηρίζει την αναπηρία είμαστε εδώ, όλες οι ομάδες και αυτοί οι αγώνες γίνονται για να στηρίξουμε αυτό που κάνουμε τόσα χρόνια με τη Νένα. Εγώ όπως ήμουν αθλητής και αγωνιζόμουν, έτσι θα αγωνίζονται και για τα παιδιά ΑΜΕΑ».

2

Από την πλευρά της η Νένα Χρονοπούλου είπε: «Όπως ο αθλητισμός στηρίζει την αναπηρία, θα πούμε, οι γονείς που έχουν παιδιά, κάθε μέρα αγωνίζονται. Κάθε μέρα. Και γι αυτό, όπως οι αθλητές ήρθαν εδώ και έδωσαν αγώνα για τα παιδιά μας, έτσι και εμείς δίνουμε αγώνα, ο κάθε ένας μέσα από το σπίτι του, όλος ο κόσμος, πόσο μάλλον όμως οι άνθρωποι που παλεύουν καθημερινά με θέματα υγείας, σήμερα είμαστε εδώ για την αποδοχή της αναπηρίας από όλη την κοινωνία».

2

Στην κάμερα του Alpha, μίλησε και ο γιος τους Χρίστος, λέγοντας: «Είμαι παιδί ΑΜΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου. Είμαι παιδί άγγελος».

2

Κλείνοντας η Νένα Χρονοπούλου είπε: «Είμαστε τρία σώματα μια ψυχή. Έτσι νιώθουμε, δεν χρειάζεται να μιλάμε, με τα μάτια συνεννοούμαστε».