Αξέχαστη έχει μείνει η «τάπα» του Mayweather στον «50 Cent» που τον κορόιδευε γιατί δεν ξέρει να διαβάζει (vid)

Newsroom
Αξέχαστη έχει μείνει η «τάπα» του Mayweather στον «50 Cent» που τον κορόιδευε γιατί δεν ξέρει να διαβάζει (vid)
Ο «50 Cent» ήθελε να το παίξει έξυπνος αλλά ο Floyd Mayweather τον έβγαλε… νοκ-άουτ.

Viral έχει (ξανά) γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο του «50 Cent» και μία ανάρτηση στο Twitter του Floyd Mayweather, από το όχι και τόσο μακρινό 2014.

Είναι η εποχή του Ice Bucket Challenge, τότε που ο καθένας προκαλούσε τον αλλον να ρίξει ένα κουβά με παγωμένο νερό πάνω του. Είχαν προκαλέσει τον «50 Cent» τότε, αλλά αυτός προτίμησε να πάει σε άλλο επίπεδο την πρόκληση.

«Αφήστε το Ice Bucket» είχε πει στο βίντεο που είχε κάνει, πετώντας τον κουβά από το μπαλκόνι και έβαλε μια νέα πρόκληση στον σταρ μποξέρ (και πάμπλουτο) Floyd Mayweather.

Ο διάσημος ράπερ πρόσφερε 750.000 δολάρια αν ο Mayweather μπορούσε να διαβάσει έστω και μία σελίδα από το βιβλίο του Harry Potter.

«Μπορείς να το κάνει δημόσια στην εκπομπή του Jimmy Kimmel. Δεν θέλουμε να σου προσθέσουμε έξτρα άγχος. Ξέρουμε πως δεν μπορείς να προφέρει αυτές τις λέξεις στο βιβλίο του Harry Potter, οπότε θα σε αφήσουμε να διαβάσεις από το βιβλιο “μια γάτα στο καπέλο”», είχε πει ο «50 Cent» βγάζοντας μία κακία, η αλήθεια είναι.

Ποια ήταν όμως η (επική) αντίδραση του Floyd Mayweather; Πόσταρε στο Twitter του δύο φωτογραφίες από υπογεγραμμένες επιταγές συνολικής αξίας 72.276.000 εκατομμυρίων δολαρίων, για το φιλανθρωπικό του ίδρυμα.

Μία κίνηση επίδειξη δύναμης και πλούτου, καθώς απάντησε με κάποια μηδενικά παραπάνω στις 750.000 δολάρια που πρόσφερε ο «50 Cent».

«Δεν πληρώνομαι για να διαβάζω ραδιοφωνικά σποτ. Δεν είμαι τέλειος. Το να κοροϊδεύεις έναν άνθρωπο επειδή δεν ξέρει να διαβάζει, δεν είναι αστείο. Είναι τραγικό. Αν πραγματικά μπορούσα να διαβάσω, θα έκανε τα επιτεύγματά μου πιο εκπληκτικά;».