Ημίγυμνος άντρας, καλυμμένος με κουβέρτα, ξάπλωσε μπροστά από εμπορικό στην Πάτρα και κοιτούσε τους πελάτες

Newsroom
Ημίγυμνος άντρας, καλυμμένος με κουβέρτα, ξάπλωσε μπροστά από εμπορικό στην Πάτρα και κοιτούσε τους πελάτες
Είχε γυρίσει το βλέμμα του στους πελάτες και τους περαστικούς, τους οποίους κοιτούσε ατάραχος και σα να μη συμβαίνει τίποτα το περίεργο.

Ένα καθόλα περίεργο και συνάμα σπάνιο περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάτρα και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, οι περαστικοί έβλεπαν έξω από εμπορικό κατάστημα γνωστής αλυσίδας, ένα γυμνό άντρα, ξαπλωμένο σε παγκάκι, ο οποίος είχε καλύψει τα επίμαχα σημεία με μια κουβέρτα. Είχε γυρίσει το βλέμμα του στους πελάτες και τους περαστικούς, τους οποίους κοιτούσε ατάραχος και σα να μη συμβαίνει τίποτα το περίεργο.

Είναι χαρακτηριστική η φωτογραφία που «μοιράστηκε» στο facebook ο Οδυσσέας Ξεριζώτης.

2

Όπως αναφέρει το πατρινό σάιτ, «δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας εμφανίζεται, ημίγυμνος (ή εντελώς γυμνός) στο κέντρο της Πάτρας, μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων περαστικών. Πρόκειται για έναν άνθρωπο (πιθανώς μετανάστη) ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, ψυχικής υγείας.

Ρακένδυτος, πολλές φορές σαν χαμένος, περιδιαβαίνει τους δρόμους της Πάτρας, χωρίς κάποιος να γνωρίζει ποιος είναι και κυρίως, χωρίς κάποιος ποτέ να έχει ενδιαφερθεί για την περίθαλψή του».