Σάλος με τις Καρντάσιανς στη Disneyland: Πήδηξαν την ουρά και «έκλεισαν» όλο το παιχνίδι μόνο γι αυτές (vid)

Newsroom
Σάλος με τις Καρντάσιανς στη Disneyland: Πήδηξαν την ουρά και «έκλεισαν» όλο το παιχνίδι μόνο γι αυτές (vid)
«Αυτό είναι γελοίο» φώναξαν κάποιοι αλλά σιγά που ίδρωσε το αυτί τους.

«Δεν νοιάζονται καθόλου για τους άλλους ανθρώπους», «η πριγκίπισσα Νταϊάνα ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο»… Είναι μόλις δύο από τα εκατοντάδες σχόλια που έγραψαν αγανακτισμένοι και εξαγριωμένοι άνθρωποι, κατακρίνοντας για μία ακόμη φορά τη συμπεριφορά των Καρντάσιανς.

Τι έκαναν τούτη τη φορά; Αφού προσπέρασαν επιδεικτικά όλους τους ανθρώπους στην ουρά στην Disneyland (σιγά που θα περίμεναν), απέκλεισαν όλο το παιχνίδι μόνο γι αυτές και τα παιδιές. Χρησιμοποίησαν τα τρία ποτηράκια και τα άλλα απλά έμειναν… κενά.

Ο υπόλοιπος κόσμος περίμενε -εξαγριωμένος- τη σειρά του, παρακολουθώντας τις «ντίβες» να γυρνάνε γύρω-γύρω στα ποτηράκια με τα παιδιά τους.

@shesbrewing Thanks a lot @Kim Kardashian #disneyland #madteaparty #kardashians #kimandkourtney ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Η Khloe αποφάσισε να γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλια της κόρης της True, πηγαίνοντάς την, στην Disneyland της Καλιφόρνια και μαζί τους ήταν και η Kim με την κόρη της Chicago που και αυτή είναι τεσσάρων ετών.

Στα stories που ανέβασαν δείχνουν πολύ ευτυχισμένες και ήταν όλα τριγύρω είναι φυσιολογικά, αλλά stories ανέβασε και ο υπόλοιπος κόσμος που έδειξε την πραγματική συμπεριφορά τους.

2

Η Rachael Kevin ανέβασε στο TikTok βίντεο που δείχνει της Καρντάσιανς να προσπερνάνε επιδεικτικά την ουρά για το παιχνίδι με τα φλιτζάνια, γράφοντας: «Όταν οι Kardashians περνάνε τη γραμμή και κάνουν τους απλούς ανθρώπους να περιμένουν και να τους παρακολουθούν… Τυπικό».

Οι Καρντάσιανς «έκλεισαν» όλο το παιχνίδι γι αυτές, αφήνοντας πολλά φλιτζάνια κενά, με τον κόσμο να κάθεται και να τις περιμένει να διασκεδάσει με τα παιδιά του για περίπου 30 λεπτά. «Αυτό είναι γελοίο» φώναξαν κάποιοι αλλά σιγά που ίδρωσε το αυτί τους.