Απάνθρωπες και σκληρές εικόνες από Σαγκάη: Πιάνουν πολίτες με δαγκάνες για lockdown και τους χτυπούν (vid)

Newsroom
Απάνθρωπες και σκληρές εικόνες από Σαγκάη: Πιάνουν πολίτες με δαγκάνες για lockdown και τους χτυπούν (vid)
«Μεσαίωνα» θυμίζει η Σαγκάη με τους αστυνομικούς να μπαίνουν ακόμη και σε σπίτια και να «αιχμαλωτίζουν» πολίτες για να τους πάνε σε στρατόπεδα καραντίνας.

Στη Σανγκάη τα πράγματα έχουν ξεφύγει κατά πολύ και μιλάμε για καταπάτηση κάθε ανθρώπινου δικαιώματος. Μιλάμε για εικόνες που σοκάρουν, που παραπέμπουν σε Μεσαίωνα και βασανιστήρια της Ιεράς Εξέτασης.

Με τα κρούσματα κορονοϊού να έχουν αυξηθεί, στην Σανγκάη πάνε και πάλι σε αυστηρό lockdown, μόνο που οι αστυνομικοί πιάνουν με τη βία τους πολίτες, τους χτυπούν και τους πάνε σε στρατόπεδα καραντίνας.

Τα βίντεο που κυκλοφορούν είναι πολλά και όλα τους σοκαριστικά. Μπαίνουν ακόμα και μέσα σε σπίτια και πιάνουν με τη βία τους ανθρώπους, ώστε να τους μεταφέρουν στα στρατόπεδα. Τους χτυπούν, τους πιάνουν με δαγκάνες και τους φυλακίζουν.

Ο κόσμος τους τραβάει βίντεο και τους φωνάζει «είστε κακοποιοί, είστε υπόκοσμος». Εκείνοι όμως δεν σταματάνε και συνεχίζουν να αρπάζουν ανθρώπους με τη βία και να τους χτυπούν. Δεν διστάζουν να βαρέσουν ακόμα και γυναίκες.

Η κατάσταση έχει φτάσει σε σημείο, όπου πολίτες είναι εξαθλιωμένοι και πεινασμένοι, ενώ πολλοί αναγκάζονται να λεηλατήσουν τα σούπερ μάρκετ.

Οι αστυνομικοί απομακρύνουν με τη βία ακόμα και τα μικρά παιδιά από τις οικογένειές του και τα ντύνουν με τις κλασικές άσπρες στολές των ενηλίκων.

Η Σανγκάη κατέγραψε στην τελευταία ενημέρωσή της 27.000 κρούσματα, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι ασυμπτωματικοί.