Νέο τρέιλερ Νικολούλη με φόντο τις… φυλακές Κορυδαλλού και «στήριξη» Μάνου-Ρούλας (vid)

Newsroom
Νέο τρέιλερ Νικολούλη με φόντο τις… φυλακές Κορυδαλλού και «στήριξη» Μάνου-Ρούλας (vid)
Με διπλό «μήνυμα» το νέο τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη για το «Φως στο Τούνελ».

Τι θέλει να πει η ποιήτρια; Αυτή η ερώτηση κυριαρχεί σε κάθε ποστάρισμα της Αγγελικής Νικολούλη με το νέο τρέιλερ για την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ». Και την ερχόμενη Παρασκευή (15/4- 23:20) θα ασχοληθεί με την υπόθεση της Πάτρας που έχει καθηλώσει όλη την Ελλάδα.

Στο τρέιλερ που έβγαλε, φαίνεται ο Μάνος Δασκαλάκης από την πρόσφατη συνέντευξη που της είχε δώσει (σ.σ. είχε προβληθεί στο προηγούμενο επεισόδιο) να λέει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, πως δεν μπορεί να την κατηγορήσει ως προς την εικόνα της και την Αγγελική Νικολούλη να ξεσπά και να του απαντά, «άντε πάλι η εικόνα, αγία μου την έχεις βγάλει». Ο Μάνος της είχε απαντήσει πως «μα έτσι είναι Αγγελική, δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο».

Στη συνέχεια ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, να συνομιλεί παλαιότερα με την Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος της είχε πει, «έχεις την στήριξη του Μάνου;» και η κατηγορουμένη είχε απαντήσει: «Αμέ».

Σαφέστατα και κάτι θέλει να πει με όλα αυτά η Αγγελική Νικολούλη, καθώς πλέον ο Μάνος Δασκαλάκης έχει βρεθεί απέναντι από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι πολιτική αγωγή και έχει κάνει δηλώσεις που δείχνουν πως είναι πεπεισμένος για την ενοχή της.

Στο τρέιλερ του «Φως στο Τούνελ» φαίνονται συν τοις άλλοις και πολλές εικόνες από τις φυλακές Κορυδαλλού. Το δεύτερο «μήνυμα» που περνάει μέσα από το τρέιλερ η Αγγελική Νικολούλη.