Tattoo artist αποκαλύπτει τα λάθη που κάνουν οι πρωτάρηδες

Newsroom
Tattoo artist αποκαλύπτει τα λάθη που κάνουν οι πρωτάρηδες
Σημαντικές συμβουλές από tattoo artist για τα λάθη που κάνουν πρωτάρηδες όταν χτυπάνε για πρώτη φορά τατουάζ.

Η Κέιτι Μπέικερ, η οποία είναι διάσημη στο TikTok με πολλούς ακόλουθους, εργάζεται ως tattoo artist στο Golden Skull Tattoo στο Kennewick της Ουάσιγκτον και αποκάλυψε με βίντεό της τα λάθη που κάνουν οι πρωτάρηδες που πάνε να χτυπήσουν τατουάζ.

Αρχικά η Μπέικερ είπε πως ο πελάτης, ιδίως αυτός που πάει να κάνει τατουάζ για πρώτη φορά, δεν πρέπει να εμπιστεύεται καλλιτέχνες που είναι «απρόσωποι», ψυχροί και απομακρυσμένοι. Ο καλλιτέχνης- όπως λέει- θα πρέπει να έρχεται κοντά με τους πελάτες, να μιλάνε, να τους κατανοεί για να αποτυπώσει και καλύτερα τα «θέλω» τους και κατ΄επέκταση και το σχέδιο που θέλουν.

2

Η Μπέικερ είπε χαρακτηριστικά πως «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη είναι να ακούς ανθρώπους να πηγαίνουν σε tattoo artist που δεν τους ενδιαφέρει πολύ. Το να κάνεις ένα τατουάζ είναι κάτι πολύ οικείο και θέλεις να βεβαιωθείς ότι θα στο κάνουν σωστά. Μην ξεχνάς, τους εμπιστεύεσαι το δέρμα σου. Αν νιώθεις ότι ο tattoo artist σου, δεν σε σέβεται, απλά… τρέξε».

Η Μπέικερ είπε πως είναι αναγκαία η «αμοιβαία εμπιστοσύνη» μέσω της επικοινωνίας.

2

Ένα από τα μεγάλα λάθη που κάνουν οι πρωτάρηδες, είναι πως πάνε σε όποιον καλλιτέχνη βρουν μπροστά τους. Χωρίς να ρωτήσουν, να μάθουν και να συλλέξουν πληροφορίες για τη δουλειά του.

Πολύ σημαντικό επίσης: Πολλοί παραβλέπουν αν το μαγαζί είναι καθαρό ή αν οι καλλιτέχνες πίνουν ή παίρνουν ναρκωτικά: «Το να έχεις μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με έναν καλλιτέχνη είναι σίγουρα σημαντικό όταν κάνεις κάτι που είναι μόνιμο».