Λιάγκας: «Ο Μάνος Δασκαλάκης πήγε όντως στη Νικολούλη και είπε, “είμαι πεπεισμένος πως η Ρούλα σκότωσε την Τζωρτζίνα» (vid)

Newsroom
Λιάγκας: «Ο Μάνος Δασκαλάκης πήγε όντως στη Νικολούλη και είπε, “είμαι πεπεισμένος πως η Ρούλα σκότωσε την Τζωρτζίνα» (vid)
Ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε αποκλειστικές πληροφορίες από τα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη.

Τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη που θα παιχθεί την Παρασκευή στο «Φως στο Τούνελ» επιβεβαίωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, μετά την αινιγματική φωτογραφία που «ανέβασε» η Αγγελική Νικολούλη.

2

Σε αυτήν φαίνονται μόνο δύο χέρια ενός ανθρώπου που κάθεται απέναντι από την Αγγελική Νικολούλη. Άπαντες συμπέραναν πως πρόκειται για τον Μάνο Δασκαλάκη, πατέρα των τριών παιδιών στην υπόθεση της Πάτρας και συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία (με κεταμίνη) της Τζωρτζίνας.

Ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε αποκλειστικές πληροφορίες, λέγοντας: «Επειδή όλοι στον ίδιο χώρο είμαστε, υπάρχει και κανά «πουλάκι» στο πλατό, μαθαίνω ότι στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Αγγελική Νικολούλη, λέει ότι η Ρούλα ήταν καλή μάνα, φρόντιζε τα παιδιά της, στα γενέθλια να είναι τυπική… Τώρα όμως που πήγα και έμαθα τα στοιχεία, είμαι πεπεισμένος 1000% ότι τουλάχιστον την Τζωρτζίνα την σκότωσε».

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως τον Μάνο Δασκαλάκη τον παρακολουθούν διακριτικά αστυνομικοί της Ασφάλειας.