Η ανοησία σε άλλο επίπεδο: Κρατιέται από βυτιοφόρο στην Εθνική ενώ αυτός είναι μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ (vid)

Newsroom
Η ανοησία σε άλλο επίπεδο: Κρατιέται από βυτιοφόρο στην Εθνική ενώ αυτός είναι μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ (vid)
Αν τον εντοπίσει η αστυνομία που έχει ανοίξει έρευνα, η ποινή του μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα και στη φυλακή για έναν χρόνο.

Έρευνα έχει ανοίξει η αστυνομία στη Νότια Αφρική μετά τα βίντεο που «ανέβηκαν» σε social media και youtube, τα οποία απεικονίζουν έναν Νοτιοαφρικανό να βρίσκεται μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ στην Εθνική Οδό και να κρατιέται από το πίσω μέρος ενός βυτιοφόρου, ενώ αυτό πηγαίνει με ταχύτητα μέσα στη βροχή.

Το όχι και το τόσο συνηθισμένο περιστατικό, έλαβε χώρα στον αυτοκινητόδρομο N1 στην Πρετόρια και η τροχαία του Γκαουτένγκ που ερευνά το συμβάν, αναφέρει ότι αν τον εντοπίσει, η ποινή του μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα και στη φυλακή για έναν χρόνο.

2

Οι οδηγοί που έβλεπαν στην Εθνική οδό αυτό το περίεργο θέαμα, τραβούσαν βίντεο και όταν ο «παλαβός» που είχε αυτή τη φαεινή ιδέα, έβλεπε να τον βιντεοσκοπούν, τους γελούσε. Σε κάποιες στιγμές δε, έτσι για την… τσαχπινιά, κρατιόταν με το ένα χέρι από το βυτιοφόρο.

Ο Σελό Μαρεμάν, εκπρόσωπος της τροχαίας του Γκαουτένγκ, χαρακτήρισε την ενέργεια αυτή «ανεύθυνη και παράνομη», καθώς όπως ανέφερε στην Rekord «έθεσε σε κίνδυνο και τους άλλους οδηγούς. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές από την αστυνομία».

Σε ανακοίνωσή της η εταιρία «Engen», στην οποία ανήκει το βυτίο καυσίμων, ανέφερε ότι ο οδηγός ενημερώθηκε για το τι συνέβαινε στην καρότσα του, από τους άλλους οδηγούς και σταμάτησε το όχημα με ασφάλεια.