Απομονωμένη στον Κορυδαλλό θα κρατηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν θα παραδεχτεί ότι σκότωσε τα παιδιά της, ανησυχεί για την ασφάλειά της» (vid)

Newsroom
Απομονωμένη στον Κορυδαλλό θα κρατηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν θα παραδεχτεί ότι σκότωσε τα παιδιά της, ανησυχεί για την ασφάλειά της» (vid)
Για λόγους ασφαλείας δεν θα έρθει σε επαφή με άλλες κρατούμενες στον Κορυδαλλό η Ρούλα Πισπιρίγκου, που υποστηρίζει πως η ποσότητα της κεταμίνης θα «δείξει» ποιος σκότωσε την Τζωρτζίνα.

Σε ειδικό κελί, απομονωμένη στις φυλακές Κορυδαλλού θα παραμείνει η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την σύμφωνη απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέα, να κριθεί προφυλακιστέα η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Για λόγους ασφαλείας, ανησυχία που εξέφρασε και η ίδια, καθώς υπάρχει γενική κατακραυγή, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κλειστεί σε ένα από τα δύο ειδικά κελιά, στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Σε αυτό θα μεταφερθεί μετά τις πρώτες δύο μέρες καραντίνας για τον κορονοϊό, ενώ θα προαυλίζεται μόνη της σε ειδικές ώρες.

Ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Αρνείται τα πάντα, δεν πρόκειται ποτέ- όπως είπε- να παραδεχθεί ότι σκότωσε τα παιδιά της. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Προβάλλει επιχειρήματα και ερωτήματα, τα οποία δεν βρήκαν ούτε σήμερα απάντηση, είναι μια δικογραφία που έχει και αφήνει κάποια ερωτηματικά. Σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση των εισαγγελικών και ανακριτικών αρχών.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να βρούμε κατ΄αρχήν την προέλευση της κεταμίνης. Σύμφωνα με την κατηγορουμένη και εντολέα μου, η ποσότητα θα μάς δείξει και ποιος έχει κάνει την πράξη».

Ερωτηθείς για το πως η 33χρονη κατηγορούμενη πήρε την απόφαση για την προφυλάκισή της, ο δικηγόρος της είπε: «Ξέσπασε σε κλάματα, δήλωσε την έκπληξή της. Δεν έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την κάλυψη και τα ρεπορτάζ για τις κατηγορίες που την βαραίνουν. Διατύπωσε έντονη ανησυχία για τις συνθήκες κράτησής της και την ασφάλειά της.

Ακόμη η ενοχή της δεν έχει αποδειχθεί. Γίνεται έρευνα, θα βγουν κάποια συμπεράσματα. Είναι αθώα λέει η ίδια μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Πιστεύουμε θα υπάρξουν ανατροπές».