Δάγκωσε αστυνομικό στις Σέρρες για να αποφύγει την σύλληψη

Newsroom
Δάγκωσε αστυνομικό στις Σέρρες για να αποφύγει την σύλληψη
Με επεισοδιακό τρόπο εξελίχθηκε η σύλληψη ενός άνδρας στις Σέρρες.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις Σέρρες το βράδυ της Κυριακής (3/4), όταν ένας άνδρα δάγκωσε αστυνομικό την ώρα που πήγε να τον συλλάβει, καθώς λίγο νωρίτερα, η σύντροφός του τηλεφώνησε στις Αρχές και κατήγγειλε ενδοοικογενειακή βία.

Ο αστυνομικός φέρει δύο δαγκωματιές στο χέρι, με την είδηση να επιβεβαιώνεται από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, Αναστάσιο Αραμπατζή, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Δίκτυο Τηλεόραση. Ο κ. Αραμπατζής ανέφερε ότι για περίπου 5 λεπτά ο άνδρας δάγκωνε τον αστυνομικό.

«Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα, όντως υπήρχε θέμα ενδοοικογενειακής βίας και κατά την ακινητοποίηση του άνδρα για την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα Σερρών υπήρξε μια συμπλοκή, ο εν λόγω άντρας αντιστεκόταν στην προσαγωγή, επιτέθηκε στους συναδέρφους και δάγκωσε στο χέρι τον έναν συνάδερφο για 5 λεπτά δημιουργώντας ένα αιμάτωμα» αναφέρει ο κ. Αραμπατζή.

Σύμφωνα, με τον κ. Αραμπατζή ο άνδρας συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για βία κατά των αστυνομικών υπαλλήλων, για σωματικές βλάβες και για ενδοοικογενειακή βία.