Σοκαριστικό ατύχημα στην Αγγλία: Αεροπλάνο «καρφώθηκε» στην είσοδο πολυκατοικίας (vid)

Newsroom
Σοκαριστικό ατύχημα στην Αγγλία: Αεροπλάνο «καρφώθηκε» στην είσοδο πολυκατοικίας (vid)
Ο πιλότος του αεροπλάνου που πήδηξε με αλεξίπτωτο νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα.

Ένα συγκλονιστικό ατύχημα συνέβη στο Όξφορντσαϊρ της Αγγλίας, όταν ένα αεροπλάνο κατέληξε σε πολυκατοικία. Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/4), με τον πιλότο του μικρού αεροσκάφους να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι πέραν του πιλότου δεν τραυματίστηκε κανένας άλλος, καθώς η πολυκατοικία ήταν άδεια όταν σημειώθηκε το ατύχημα.

«Το μικρό αεροσκάφος συνετρίβη σε μια πολυκατοικία κοντά στο Camp Road στο Upper Heyford περίπου σήμερα το μεσημέρι. Ο πιλότος έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν υπήρξε άλλος τραυματισμός. Παρακαλούμε όποιοσδήποτε έχει βίντεο ή πληροφορίες να επικοινωνήσει με τις Αρχές», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο BBC ότι είδε τον πιλότο να πέφτει με αλεξίπτωτο και το αεροπλάνο να «καρφώνεται» στο κτίριο. «Σήκωσα το βλέμμα μου και είδα τον πιλότο να πηδά έξω από το αεροπλάνο. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το αεροπλάνο χτύπησε στην πολυκατοικία», ανέφερε μια γυναίκα που είχε βγάλει τα σκυλιά της βόλτα.