Καταγγελία από την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος την έσπαγε στο ξύλο»

Newsroom
Καταγγελία από την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος την έσπαγε στο ξύλο»
Η Δήμητρα Πισπιρίγκου επιμένει για την αθωότητα της αδελφής της και κάνει σοβαρές καταγγελίες για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στον διάλογο που είχε μαζί της όταν αποκαλύφθηκε ότι στον οργανισμό της Τζωρτζίνας ανιχνεύτηκε η ουσία κεταμίνη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Μάνο Δασκαλάκη λέγοντας ότι χτυπούσε την αδελφή της.

Αναλυτικά τα όσα είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Δεν πιστεύω πως το έχει κάνει και ο Μάνος, μέσα μου δεν το πιστεύω, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρη για αυτόν τον άνθρωπο, είναι ένας χαρακτήρας αλλοπρόσαλλος. Μήνυμα του Μάνου: «έχω μετανιώσει ειλικρινά για το χτεσινό και ήταν πάνω στα νεύρα μου» και του απαντάω εγώ «αν είχες νεύρα να κοπάναγες το κεφάλι σου στον τοίχο». Την πλακώνει στο ξύλο».

Δημοσιογράφος: Συγγνώμη, χτύπαγε τη Ρούλα;

Δ Π: «Ναι. Εγώ κάνω έρευνα για κάποια άλλα πράγματα, σχετικά με το παιδί, όπως για την ουσία κι όλα αυτά, πως βρέθηκε, τι μπορεί να έχει γίνει…».

Δ: Αποκλείεις ότι έχει βάλει η Ρούλα την κεταμίνη μέσα στο σώμα;

Δ Π: «Για να είμαι ξεκάθαρη απέναντί σου, την ρώτησα. Της λέω «εάν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα, μην με εκθέσεις, μην με καταστρέψεις κι εμένα. Πες το μου, να σταματήσω να ψάχνω» και μου είπε «ψάχνε, από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Δ: Αποκλείεται δηλαδή να λέει ψέματα και σε σένα;

Δ Π: «Ναι, την ξέρω τη Ρούλα, δεν την έμαθα χτες τη Ρούλα. Όταν κοιτάς έναν άνθρωπο που τον ζεις 25 χρόνια, κάθε μέρα, μέσα στα μάτια και έναν άνθρωπο που είναι δυναμικός… τον βλέπεις να είναι σαν κουτάβι και σου λέει «βοήθησέ με, δεν έχω κάνει τίποτα», δεν το αμφισβητείς».

Δ: Πιστεύεις εσύ πως έχει κάποια εμπλοκή στο θάνατο των παιδιών ο Μάνος; Αλήθεια τώρα..

Δ Π: «Όχι».

Δ: Ο Μάνος πιστεύει το ίδιο για τη Ρούλα;

Δ Π: «Έτσι μας έλεγε, μέχρι χτες το βράδυ».