Πισπιρίγκου από ΓΑΔΑ: «Ο Μάνος θα υπερασπιστεί την κατηγορία, φοβάται για αυτόν και τον πατέρα του» (vid)

Newsroom
Πισπιρίγκου από ΓΑΔΑ: «Ο Μάνος θα υπερασπιστεί την κατηγορία, φοβάται για αυτόν και τον πατέρα του» (vid)
Για πρώτη φορά η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλάει στον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες για τη Ζήνα», μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Στον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε για πρώτη φορά μετά την σύλληψή της, η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

«Όχι δεν αντέχω, είναι άδικο» ήταν τα πρώτα λόγια της 33χρονης κατηγορούμενης, η οποία συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχουν τόσα στοιχεία, μου το λένε μόνο οι αστυνομικοί, έγινε για να γίνει».

Για το αν μίλησε με τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, είπε: «Μίλησα (με τον Μάνο), μού είπε θα υπερασπιστεί την κατηγορία, για να μπορέσει να βρει δουλειά για να έχει λεφτά να μου δίνει. Απ΄ότι κατάλαβα θα υπερασπιστεί, “εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου, από κει και πέρα δεν γνωρίζω, για να το λέτε εσείς... Εσείς θα πείτε την ποινή της και θα αποδείξετε αυτά που λέτε, όχι εγώ”».

Συμπλήρωσε για το αν είναι ικανοποιημένη με τη στάση του: «Δεν είμαι ικανοποιημένη. Του λέω, έχεις καταλάβει που είμαι; Μου λέει, τι να κάνω; Έχουν πέσει όλοι να με φάνε. Με έδιωξαν από τη δουλειά. Εγώ τι να κάνω; Να βάλουν και μένα μέσα και τον πατέρα μου;». Μία τοποθέτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία εμπλέκει τον Μάνο Δασκαλάκη και τον πατέρα του και εγείρει ερωτήματα. Γιατί να μπουν φυλακή;

Τόνισε δε, για το αν θα πάει να τη δει: «Ούτε καν (με σκέφτεται). Εδώ του λέω, τώρα που θα έρθεις Αθήνα να έρθει να με δει και μου λέει, είσαι με τα καλά σου; Να περάσω μπροστά από όλα τα κανάλια να έρθω να σε δω; Και όταν θα μπω να κάνω αυτή τη δήλωση, να καταθέσω, μετά μου απαγορεύουν να έρθω να σε δω όπου κι αν είσαι».