Μητέρα της Πισπιρίγκου: «Δεν θα κέρδιζε τον Μάνο, αν έκανε κάτι για τα παιδιά της»

Newsroom
Μητέρα της Πισπιρίγκου: «Δεν θα κέρδιζε τον Μάνο, αν έκανε κάτι για τα παιδιά της»
Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στηρίζει την 33χρονη και δεν πιστεύει πως έχει κάνει κάτι στην Τζωρτζίνα.

Στο πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, στέκεται η μητέρα της μετά την χθεσινή σύλληψή της και τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Μιλώντας στο Star για τις τελευταίες εξελίξεις, τόνισε πως «Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση, σοκαρίστηκα», ενώ συμπλήρωσε πως «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου».

Μάλιστα αναφορικά με την στάση της, τόνισε οτι «δεν θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου αλλά είναι το παιδί που εγώ μεγάλωσα πατέρας και μάνα μαζί», τονίζοντας αναφορικά με τα τρία κορίτσια: «Τα κρατούσα πολύ συχνά. Τα παιδιά μας έχουν στοιχίσει τόσο πολύ που λέμε ότι ζούμε για να ζούμε. Δεν είναι τραγωδία, είναι κάτι παραπάνω για εμένα».

Όσον αφορά την αντίδραση της 33χρονης, είπε: «Η Ρούλα έκλαιγε, πονούσε. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα φωνάξει, που θα ουρλιάξει κι όμως το έκανε» και αμέσως μετά αναφέρθηκε και στην περίπτωση της Τζωρτζίνας: «Η Τζωρτζίνα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τη μητέρα της, επικοινωνούσαν με τα μάτια».

Απαντώντας στα σενάρια οτι σκότωσε την Τζωρτζίνα για να φέρει πίσω τον σύζυγό της, απάντησε: «Αν η Ρούλα ήθελε να τον κρατήσει περισσότερο και να τον κάνει να είναι μαζί της μέσω της Τζωρτζίνας, δεν θα σκότωνε την Τζωρτζίνα. Έτσι δεν θα είχε κανένα κέρδος. Η Ρούλα υπεραγαπούσε τα παιδιά της. Τα είχε συνέχεια μαζί της, δεν τα άφηνε δευτερόλεπτο. Τα είχε σε σειρά. Η Τζωρτζίνα μας την έσφιγγε. Τέτοια αγάπη που είχαν στη μητέρα τους κι αυτή στα παιδιά της… Δεν πιστεύω ότι η Ρούλα έκανε κάτι στα παιδιά της. Είμαι κάθετη. Τη στηρίζω».

Στήριξη και από την αδελφή της

Ανάλογα ήταν και τα όσα είπε η αδελφή της: «Τα παιδιά δεν ήταν ποτέ παραμελημένα. Ήταν τρελαμένα με τη Ρούλα. Η Τζωρτζίνα είχε αδυναμία στη μάνα και σε εμάς τους υπόλοιπους», ενώ μιλώντας για το ενδεχόμενο δολοφονίας της 9χρονης τόνισε: «Η Ρούλα δεν έφυγε στιγμή από το νοσοκομείο, ήταν δίπλα στο παιδί της. Ποια ουσία; Αφού δεν έφυγε ποτέ από το νοσοκομείο. Ο κόσμος και μερίδα δημοσιογράφων ήθελαν να τη στοχοποιήσουν. Ήταν μάνα υπόδειγμα. Στηρίζω την αδελφή μου μέχρι τελικής πτώσεως. Ό,τι και να λένε εμείς ξέρουμε ποια είναι η Ρούλα. Είμαστε δίπλα της και θα συνεχίσουμε να είμαστε».

Τέλος, αναφορικά με τον κόσμο που συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της, απάντησε: «Ήταν ανεπίτρεπτο αυτό που γινόταν έξω από το σπίτι. Υποτίθεται ότι έχουμε δημοκρατία. Που είναι οι θεσμοί; Ποιος μας προστάτευσε; Έσπασαν την πόρτα και δεν ήταν κανείς εκεί να μας προστατέψει. Καταφέραμε να βγούμε στις 4 τα ξημερώματα από το σπίτι».