Ξημερώματα έληξε η... μεσαιωνική πολιορκία του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου (vid)

Newsroom
Ξημερώματα έληξε η... μεσαιωνική πολιορκία του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου (vid)
Οι εικόνες που παραπέμπουν σε Μεσαίωνα, τελείωσαν τα ξημερώματα, με την αστυνομία να παραμένει έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκλονισμένη η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς χθες συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου τους και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι πολύ βαριές.

Με το άκουσμα της είδησης, έξω από το σπίτι της 33χρονης άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος έχοντας απειλητικές διαθέσεις προς την οικογένεια, με τις εικόνες να θυμίζουν Μεσαίωνα και εποχές που κάθε ένοχος παραδιδόταν στον όχλο για να τον λιντσάρει.

Μάλιστα, χρειάστηκε να υπάρξει παρουσία της αστυνομίας, προκειμένου να μην ξεφύγει ακόμα περισσότερο η κατάσταση, με τους δεκάδες συγκεντρωμένους να μένουν εκεί για αρκετές ώρες. Είναι χαρακτηριστικό πως οι εξελίξεις έγιναν γνωστές λίγο μετά τις 17:00 της Τετάρτης και ο κόσμος παρέμεινε έξω από το σπίτι μέχρι τις 3:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ζητώντας εξηγήσεις σε ρόλο... δικαστών, εισαγγελέων και άλλων δικαστικών λειτουργών.

Κάπου εκεί άρχισαν οι αποχωρήσεις, με αποτέλεσμα η οικογένεια της κατηγορούμενης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας να μπορέσει να αποχωρήσει στις 4:10 προς άγνωστη κατεύθυνση. Βγήκαν, κλείδωσαν το σπίτι και αποχώρησαν, καθώς το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως βαρύ για εκείνους...

Μάλιστα παρά το γεγονός οτι το σπίτι πλέον είχε αδειάσει, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέχισαν να βρίσκονται εκεί, το πρωί.