Χαμός στον αέρα με Κουσουλό και εκπρόσωπο των αστυνομικών: «Μία Πισπιρίγκου σας ξεγύμνωσε» (vid)

Newsroom
Χαμός στον αέρα με Κουσουλό και εκπρόσωπο των αστυνομικών: «Μία Πισπιρίγκου σας ξεγύμνωσε» (vid)
Μεγάλη ένταση επικράτησε στον αέρα του Star, μεταξύ του Πέτρου Κουσουλού και τον εκπρόσωπου των αστυνομικών ανατολικής Αττικής, Γιώργου Καλιακμάνη.

Ροντέο έγινε η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ του Πέτρου Κουσουλού, ο οποίος ασχολήθηκε εκτενώς με την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών (και στο Star και στην εφημερίδα «Μπαμ») της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Γιώργου Καλιακμάνη.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση που έγινε στον εκπρόσωπο της για την γιατρό που φέρεται να πήγε στην αστυνομία πριν «χαθεί» η Τζωρτζίνα και ενημέρωσε με στοιχεία για τους ύποπτους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών. Εκεί λοιπόν οι δύο πλευρές ανέβασαν τους τόνους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο εξής διάλογος...

  • Γιώργος Καλιακμάνης: «Δεν μπορώ να απαντήσω υποθετικά. Αν συνέβη αυτό και υπήρξε καταγγελία... Το "ναι-ναι" είναι από τον κ. Κουσουλό; Συνεχίζει την τακτική του ως εισαγγελέας. Κύριε εισαγγελέα, προσέχετε μετά την κλείσετε τον ίδιο σας τον εαυτό, γιατί όπως ξέρετε, όποιος κάνει τον εισαγγελέα εκτός δικαστηρίου, μπορεί να έχει και αστοχίες.»
  • Πέτρος Κουσουλός: «Κύριε Καλιακμάνη, μία Πισπιρίγκου από την Πάτρα, ξεγύμνωσε το σύστημα κ. Καλιακμάνη. Και την αστυνομία και τους ιατροδικαστές και όλους».
  • Γιώργος Καλιακμάνης: «Πως την ξεγύμνωσε την αστυνομία;»
    Πέτρος Κουσουλός: «Υπήρχε ειδοποίηση».
  • Γιώργος Καλιακμάνης: «Θα το δούμε. Αυτό είναι κάτι που βγήκε τώρα»
  • Πέτρος Κουσουλός: «Μα με λέει εισαγγελέα. Χαρακτηρισμοί χειρίστου είδους από εκπρόσωπο της αστυνομίας. Δεν είμαι εκπρόσωπος της αστυνομίας, είμαι εκπρόσωπος των αστυνομικών ανατολικής Αττικης».