Πρωτοφανές περιστατικό: Δρομέας έριξε μπουνιά σε συναθλητή λίγο πριν τον τερματισμό (vid)

Newsroom
Πρωτοφανές περιστατικό: Δρομέας έριξε μπουνιά σε συναθλητή λίγο πριν τον τερματισμό (vid)
Απίστευτο περιστατικό σε σχολικούς αγώνες όταν ένας αθλητής έριξε μπουνιά σε έναν άλλον λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό.

Μόνο ως απίστευτο μπορεί να χαρακτηριστεί το περιστατικό που έγινε το Σάββατο, κατά την διάρκεια των σχολικών αγώνων Tohopekaliga Tiger Invitational στο Kissimmee. Εκεί όπου ένας αθλητής έριξε μπουνιά σε έναν άλλον, λίγο πριν τον τερματισμό.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ που έφερε στην δημοσιότητα το επεισόδιο αυτό, όλα άρχισαν λίγο πριν το ξεκίνημα του αγώνα των 1.600 μέτρων. Εκεί λοιπόν το θύμα της επίθεσης, είπε στο νεαρό με το μαύρο σορτσάκι και την μαύρη μπλούζα να κάνει άκρη, όμως εκείνος δεν υπάκουσε.

Μάλιστα, στον πρώτο γύρο όταν ξανασυντήθηκαν τον έσπρωξε και τον έριξε κάτω, όμως αυτό δεν καταγράφηκε σε video. Αυτό που καταγράφηκε ήταν το σκηνικό λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό, όπου τρέχει και ρίχνει μία μπουνιά από πίσω σε αυτόν που φοράει κόκκινο μπλουζάκι και άσπρη μπλούζα, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, οι θεατές σοκαρίστηκαν και κάποιοι επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία. Ωστόσο, δεν υποβλήθηκε κάποια μήνυση από το θύμα της επίθεσης.