Πανικός στο Κανκούν του Μεξικό από έκρηξη στο αεροδρόμιο (vid)
Πανικός επικράτησε στο διεθνές αεροδρόμιο του Κανκούν, στο Μεξικό, όταν πολλοί επιβάτες που περίμεναν να παραλάβουν τις αποσκευές τους άκουσαν μια ισχυρή έκρηξη και πολλοί νόμιζαν ότι οφειλόταν σε βόμβα ή σε πυροβολισμούς.
Σε βίντεο που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης φαίνονται οι επιβάτες να τρέχουν πανικόβλητοι για να βγουν από τον χώρο του αεροδρομίου.
Ο εισαγγελέας του Κανκούν Όσκαρ Μόντες ντε Όκα είπε ότι δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες και δεν βρέθηκαν όπλα, ούτε κάλυκες. Δεν είναι σαφές αν όντως σημειώθηκαν πυροβολισμοί ή αν εξερράγη κάποιο μηχάνημα εντός του αεροδρομίου.
Balacera en el interior de la Terminal 3 del Aeropuerto de Cancun.... Pero estamos requete bien, según @lopezobrador_. 😡 pic.twitter.com/qccMjkmymf
— Aprendiz de Brujo ®🇺🇦(No soy Periodista) (@JoseAntonioLo06) March 28, 2022