Μακράν η πιο περίεργη παραγγελία πίτσας: Ακόμα και η υπάλληλος γελούσε (vid)

Newsroom
Μακράν η πιο περίεργη παραγγελία πίτσας: Ακόμα και η υπάλληλος γελούσε (vid)
Ο κόσμος διχάστηκε με αυτή την επιλογή και έδωσε πολλές εκδοχές για το τι πραγματικά συνέβη.

Σίγουρα, οι εργαζόμενοι στην εστίαση (θα) έχουν ακούσει και (θα) έχουν δει πολλά από τις απαιτήσεις των πελατών, ωστόσο μάλλον έχουμε τη… νικήτρια! Την Beth Dutton, η οποία εργάζεται σε πιτσαρία Domino’s και δέχτηκε την πιο παράξενη παραγγελία ever.

Τόσο πολύ, που και η ίδια αδυνατούσε να κατανοήσει την παραγγελία και γελούσε.

Τι είχε κληθεί λοιπόν να φτιάξει; Μια σκέτη πίτσα από ζύμη. Χωρίς καμία γαρνιτούρα. Ούτε σάλτσα, ούτε τυρί, ούτε κάποιο αλλαντικό ή οτιδήποτε.

Το μόνο που πρόσθεσε η Beth Dutton, αφού την έκοψε κανονικά σε 8 κομμάτια, ήταν μια σάλτσα σκόρδου περιμετρικά της ζύμης.

Το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok παραξένεψε και δίχασε πολλούς για το τι πραγματικά συνέβη, καθώς ένας χρήστης απάντησε: «Αυτό συνέβη σε μένα. Παρήγγειλα στην εφαρμογή και ξέχασα να συμπληρώσω τα υλικά».

Άλλοι βέβαια είχαν αντίλογο και ένας είπε μάλιστα: «Έχω κάνει τη συγκεκριμένη παραγγελία τόσες φορές. Έχω πολλές τροφικές αλλεργίες».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Μερικοί άνθρωποι υποφέρουν από την χημειοθεραπεία και έχουν ναυτία. Γυναίκες έχουν υπερέμεση της κύησης και πρέπει να τρώνε απλά πράγματα. Μερικές φορές αυτό είναι το μόνο που μπορούν να φάνε».

Ότι κι αν εν τέλει συνέβη, αυτή η παραγγελία είναι καθόλα παράξενη.

@beth_dutton Some times you get strange orders at dominos. #pizza ♬ Oh No - Kreepa