Ένταση ανάμεσα στον γιο του Φιλιππίδη και τον Μπιμπίλα: «Δεν θέλω να σε δω», «Από πότε αποκλείεις τους ηθοποιούς;» (vid)

Newsroom
Ένταση ανάμεσα στον γιο του Φιλιππίδη και τον Μπιμπίλα: «Δεν θέλω να σε δω», «Από πότε αποκλείεις τους ηθοποιούς;» (vid)
Η Ελπίδα Νίνου και ο Δημήτρης Φιλιππίδης είναι πίσω ακριβώς από τον Πέτρο Φιλιππίδη όταν κάθεται στο εδώλιο και παρακολουθούν τη διαδικασία.

Οι υψηλοί τόνοι μεταξύ υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, ωστόσο ένταση υπήρξε και ανάμεσα στον γιο του κατηγορούμενου με τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Φιλιππίδη εντός της δικαστικής αίθουσας είχαν μια λεκτική αντιπαράθεση εντός της δικαστικής αίθουσας.

Λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη και ενώ είχε έρθει ο Σπύρος ο Μπιμπίλας, πλησίασε τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη τον Δημήτρη και του είπε: «Έμαθα ότι είσαι καλός ηθοποιός και θέλω να σε δω», με εκείνον να είναι αρνητικός και να του απαντά: «εγώ όμως δεν θέλω».

«Από πότε αποκλείεις τους ηθοποιούς;», του είπε λίγο μετά ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών χωρίς να πάρει καμία απάντηση και μετά έφυγαν.