Survivor: Η φάρσα για κροκόδειλο που έφερε τον τραυματισμό του νέου παίκτη (vids)

Newsroom
Survivor: Η φάρσα για κροκόδειλο που έφερε τον τραυματισμό του νέου παίκτη (vids)
Οι κόκκινοι του Survivor έκαναν μια φάρσα που βγήκε ξινή στον Νίκο Αντωνόπουλο.

Δύο νέοι παίκτες ενσωματώθηκαν στην καλύβα της κόκκινης ομάδας του Survivor. Ο Νίκος Αντωνόπουλος και ο Νίκος Γιάννης με το... καλημέρα πήραν μια γεύση από τους συμπαίκτες τους. Οι Διάσημοι θέλησαν να κάνουν μια φάρσα στους δύο νέους, λέγοντάς τους ότι πριν από κάθε αγώνισμα ασυλίας κάνουν βουτιά στο ποτάμι.

Έτσι αφού τους έπεισαν να πέσουν στο ποτάμι, η Μυριέλλα Κουρεντή συνέχισε την φάρσα, φωνάζοντάς τους να βγουν γρήγορα έξω λόγω... κροκόδειλου. Οι δύο νέοι παίκτες βγήκαν άρον άρον από το ποτάμι, ωστόσο ο Νίκος Αντωνόπουλος κόπηκε σε πολλά σημεία του σώματός του, ενώ έδειξε να ενοχλείται από την στάση της ομάδας του.

«Έπαθα κάποιους τραυματισμούς. Στην πατούσα μου, κάτω στο πόδι, έκανα ένα βαθύ κόψιμο που θα το δει και ο γιατρός αργότερα. Λογικά, όχι λογικά, είναι σίγουρο πως είναι για ράμματα. Δεν νομίζω να κάνω λάθος. Επίσης έκοψα εδώ και την παλάμη μου και ότι άλλο βλέπετε. Εδώ, εδώ και εδώ αυτούς τους μώλωπες. Γδάρθηκα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αντωνόπουλος στην κάμερα του Survivor.

«Θέλω ακόμα να πω ότι την ώρα που πονούσα και είχα μώλωπες και κοψίματα και δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω, είχα πανικοβληθεί γιατί είναι η πρώτη μου μέρα στο Survivor και τραυματίστηκα από ένα χαζό αστείο της ομάδας μου. Εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι κινδύνευε η ζωή μου και δεν το πήραν τόσο σοβαρά όσο θα έπρεπε. Μάλιστα κορόιδευαν και άκουσα από κάποιους να λένε διάφορα, όταν έφυγα, μαζί με κάποια γελάκια και αυτό όλο με πείραξε», πρόσθεσε.