Survivor: Ο Ατζούν «πρόδωσε» κατά λάθος σε στόρι έναν από τους νέους παίκτες (vid)

Newsroom
Survivor: Ο Ατζούν «πρόδωσε» κατά λάθος σε στόρι έναν από τους νέους παίκτες (vid)
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπήκε στο Survivor, στην ομάδα των «μαχητών», όπως αποκάλυψε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Νέοι παίκτες φτάνουν στο Survivor, στο σημερινό (27/3) επεισόδιο.

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ, νέοι παίκτες θα μπουν και στις δυο ομάδες, ωστόσο θα γίνει και ένα πάρτι για το τουρκικό ριάλιτι επιβίωσης, στο οποίο πήγαν και οι Έλληνες παίκτες.

«Βλέπω ερχόταν κάτι, μου έκανε κάτι περίεργο αυτή η βάρκα, επειδή δεν έρχεται βάρκα συνήθως στην παραλία», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor μετά την άφιξη των νέων παικτών.

«Επιτέλους, μουσική μετά από τόσο καιρό!», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου για το πάρτι.

Ο Ατζούν πρόδωσε κατά λάθος την είσοδο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Ωστόσο ο Ατζούν Ιλίτζαλι ανήρτησε κάποια στόρι στο Instagram από το πάρτι και «πρόδωσε» πως ένας από τους νέους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

παρτι Survivor

Συγκεκριμένα στο στόρι διακρίνεται να διασκεδάζει μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Μάλιστα φοράει στο χέρι την μπλε μπαντάνα, ενώ ο Τούρκος παραγωγός έκανε την ανάρτηση πριν προβληθεί το τρέιλερ με τους νέους παίκτες.

Να υπενθυμίσουμε πως ήταν ήδη γνωστό πως ο συγκεκριμένος παίκτης θα είναι στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο κανείς δεν ήξερε πότε θα μπει στο παιχνίδι.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι performer, τραγουδιστής και make up artist. Ξεκίνησε την καριέρα του ως make up artist και κατά την διάρκεια της καραντίνας έγινε viral στο tik tok με τα βίντεο του.