Ταραμπάνκο: «Δεν ισχύει το ποσό που έχει ακουστεί, η παραγωγή του Survivor με ενημέρωσε για τον πόλεμο στην Ουκρανία» (vid)

Newsroom
Ταραμπάνκο: «Δεν ισχύει το ποσό που έχει ακουστεί, η παραγωγή του Survivor με ενημέρωσε για τον πόλεμο στην Ουκρανία» (vid)
Διέψευσε το υπέρογκο ποσό που είχε συμφωνήσει για το Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είχε υπογράψει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο με την παραγωγή του Survivor, με τις πληροφορίες να ανέφεραν πως έπαιρνε 10.000 ευρώ την εβδομάδα, ωστόσο η ίδια το διέψευσε.

Μιλώντας στην κάμερα του Open, η Κάτια Ταραμπάνκο τόνισε πως δεν ισχύει αυτό το ποσό, το οποίο είχε πει κιόλας και ο πρώην σύντροφός της Γιώργος Λάγιος, συμπληρώνοντας μάλιστα η ίδια: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν ισχύει αυτό το ποσό. Από εκεί και πέρα επειδή πολλοί λένε και μιλάνε, αν είναι να απαντώ στον καθένα, θα είμαστε εδώ 15 ώρες και πείνασα ήδη».

Για το πως ενημερώθηκε για τον εισβολή της Ρωσίας στην πατρίδα της Ουκρανίας (στα 6 της ήρθε στην Ελλάδα) είπε: «Με ενημέρωσε η παραγωγή για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ακόμα είμαι σε σοκ. Τους ευχαριστώ που μου το είπαν αυτοί, γιατί θα μπορούσε να μου το είχε πει κάποιος νέος παίκτης που είχε έρθει από έξω και θα ήταν διαφορετικό. Μου είπαν πως οι δικοί μου είναι καλά».

Δεν παρέλειψε βέβαια να πει πως ξενέρωσε που έφυγε από το Survivor, γιατί ήθελε κι άλλο, αν και χαρακτήρισε τον εαυτό της «παλτό».