Τρομακτικό ατύχημα σε γυμναστήριο: Του έριξε στο κεφάλι 20 κιλά και τον τσάκισε (vid)

Newsroom
Τρομακτικό ατύχημα σε γυμναστήριο: Του έριξε στο κεφάλι 20 κιλά και τον τσάκισε (vid)
Σοκάρει το βίντεο καθώς το θύμα έκανε την γυμναστική του όταν δέχθηκε τον αλτήρα βάρους 20 κιλών στο κεφάλι.

Ένα σοκαριστικό ατύχημα συνέβη σε γυμναστήριο της Αυστραλίας. Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε το περιστατικό που έγινε κοντά στο Ντάργουιν πριν από 18 μήνες, με τον 33χρονο που προκάλεσε το ατύχημα να ομολογεί την ενοχή του στο Ανώτατο Δικαστήριο, την ημέρα που επρόκειτο να αρχίσει η δίκη.

Οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου έκαναν γυμναστική ένα πρωινό του Οκτωβρίου του 2020. Ο 33χρονος πήρε έναν αλτήρα 20 κιλών και προχώρησε προς το σημείο όπου κάποιος άλλος ήταν ξαπλωμένος σε έναν πάγκο και έκανε πιέσεις με αλτήρες.

Ξαφνικά φαίνεται να παραπατάει προς τα αριστερά και πέφτει με τον αλτήρα πάνω στο κεφάλι του θύματος. Ο 33χρονος πιάνει τον αστράγαλό του, την ώρα που ο άτυχος άντρας κρατάει το κεφάλι και το πρόσωπό του και αιμορραγεί. Τελικά κουτσαίνοντας πηγαίνει προς τον τραυματισμένο άντρα για να τον βοηθήσει και να καλέσει ασθενοφόρο.

Ο τραυματίας υπέστη κάταγμα στο κρανίο, σχίσιμο στο φρύδι, αλλά και μώλωπες στο πρόσωπό του. Το δικαστήριο θεώρησε επικίνδυνη την ενέργεια του 33χρονου και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 19 μηνών. Μάρτυρες επιβεβαίωσαν πάντως, ότι δεν υπήρχαν διαφορές ανάμεσα στους δύο άντρες και δεν υπήρχε κάποιο κίνητρο.

Ο 33χρονος επέμεινε ότι τραυμάτισε κατά λάθος τον θαμώνα του γυμναστηρίου επειδή του γύρισε το πόδι. «Το θύμα ήταν ευάλωτο καθώς ήταν ξαπλωμένο ανάσκελα και είχε βάρη στα χέρια του, δεν μπορούσε να προστατεύσει τον εαυτό του - δεν είχε επίσης κανένα λόγο να πιστεύει ότι θα του επιτεθείς όπως έκανες», είπε ο δικαστής στον 33χρονο στο δικαστήριο.