Μυθικό ξύλο μεταξύ γυναικών: Έπεσαν μπουκέτα και καρεκλιές σε εστιατόριο (vid)

Newsroom
Μυθικό ξύλο μεταξύ γυναικών: Έπεσαν μπουκέτα και καρεκλιές σε εστιατόριο (vid)
Άντρες θαμώνες προσπαθούσαν τις χωρίσουν χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Μεγάλος καβγάς ξέσπασε σε εστιατόριο με θαλασσινά στο City Island της Νέας Υόρκης, μεταξύ γυναικών, με το ξύλο να είναι άγριο και… γηπεδικό, καθώς έπεσαν μπουνιές και χρησιμοποιήθηκαν για όπλα ακόμα και καρέκλες.

Το βίντεο ξεκινά να δείχνει ένα ζευγάρι γυναικών που τσακώνεται και που αρχίζουν να χτυπάνε η μία την άλλη, μέσα στο εστιατόριο. Στη συνέχεια όμως μπαίνουν στη μάχη κι άλλες, οι φίλες από την παρέα της κάθε μίας, με τον καβγά να εξαπλώνεται επικίνδυνα σε όλο το εστιατόριο και η σύρραξη να μεγεθύνεται.

2

Έφτασαν στο σημείο μάλιστα κάποιες να αρπάξουν ακόμα και καρέκλες και να τις εκσφενδονίσουν πάνω στις… αντίπαλες γυναίκες.

Αρκετοί από τους θαμώνες προσπάθησαν να ηρεμήσουν τις δύο πλευρές και να τις χωρίσουν, ενώ πήγαν να σηκώσουν από το πάτωμα και αυτές που είχαν βρεθεί κάτω. Είναι χαρακτηριστικό πως δύο γυναίκες πάλευαν καθισμένες κάτω στο πάτωμα και ένας άντρας προσπαθούσε να τις χωρίσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

2

Το εστιατόριο άδειασε και μετά από λίγο, τα πολλαπλά μέτωπα φάνηκε να εξασθενούν και να «σβήνουν», με τις «μαχήτριες» να μαζεύουν τα κινητά τους που είχαν βρεθεί σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο.

Όπως ενημέρωσε η αστυνομία πάντως, καμία σύλληψη δεν σημειώθηκε. Ο λόγος που ξέσπασε αυτή η μεγάλη σύρραξη δεν έχει γνωστοποιηθεί.