Το ξύλο της αρκούδας ανάμεσα σε δύο οδηγούς, μπροστά στα έκπληκτα μάτια μαθητών (vid)

Newsroom
Το ξύλο της αρκούδας ανάμεσα σε δύο οδηγούς, μπροστά στα έκπληκτα μάτια μαθητών (vid)
Μπουνιές, κλωτσιές και χτυπήματα με λοστό μέσα στη μέση κεντρικού δρόμου της Μελβούρνης.

Μια παρεξήγηση σε κεντρικό δρόμο της Μελβούρνης στην Αυστραλία ανάμεσα σε δύο οδηγούς, κατέληξε σε έναν άγριο καβγά, με μπουνιές, κλωτσιές ακόμα και με λοστό. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε έξω από σχολείο στο Melton Secondary College μπροστά στα έκπληκτα μάτια μαθητών και γονιών που κατέγραψαν τις σκηνές.

Στο βίντεο που έχει γίνει viral ο ένας από τους δύο άντρες παίρνει έναν λοστό και χτυπά το παράθυρο ενός αυτοκινήτου, χωρίς να φαίνεται τι έχει προηγηθεί. Ο άλλος οδηγός καταφέρνει να βγει από το αυτοκίνητό του και ακολουθούν σκηνές ρινγκ.

Μάλιστα, οι δύο άντρες μάχονται στη μέση του δρόμου με τα αυτοκίνητα που είναι σταματημένα να κοιτούν έκπληκτοι και να απαθανατίζουν με τα κινητά τους τον άγριο ξυλοδαρμό. Κάποιοι μάλιστα, τρόμαξαν και εγκατέλειψαν τρομαγμένοι τα αυτοκίνητά τους, αφού η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου.

Το επεισόδιο ξέσπασε την ώρα που οι μαθητές σχόλαγαν, το μεσημέρι της Τρίτης (15/3). «Δεν ήξερα τι να κάνω. Είχα τα παιδιά μου μέσα στο αυτοκίνητο και άρχισαν να φωνάζουν. Είμαι ακόμα σε πανικό. Τρέμω…», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε ένα περιπολικό της αστυνομίας, η οποία συνέλαβε τον έναν από τους δύο πρωταγωνιστές, τον άντρα που επιτέθηκε με τον λοστό. Ο καβγάς οδήγησε στη σύγκρουση τριών οχημάτων. Ο άντρας που δέχθηκε την επίθεση αφέθηκε ελεύθερος.