Αξύριστος, κουρασμένος και με στρατιωτικό φούτερ ο Μακρόν: Η απόγνωση μετά το τηλεφώνημα με Πούτιν!

Newsroom
Αξύριστος, κουρασμένος και με στρατιωτικό φούτερ ο Μακρόν: Η απόγνωση μετά το τηλεφώνημα με Πούτιν!
Οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον κατηγορούν ότι σεναριοποιεί την εισβολή στην Ουκρανία για τις ψήφους στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις - συζητήσεις με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν, για κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία, ωστόσο φαίνεται πως οι απανωτές επικοινωνίες τους δεν έχουν καρποφορήσει.

Ο Εμανουέλ Μακρόν, μέσα από φωτογραφικά ενσταντανέ που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το «Ελιζέ», «τσαλακώνεται» και δείχνει την ανθρώπινη πλευρά του και όχι την «ξύλινη», την χωρίς συναίσθημα και σταθερά «πολιτική» που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα.

2

Αξύριστος, ντυμένος απλά με ένα τζιν και ένα μαύρο φούτερ - το οποίο μάλιστα φέρει πάνω του το λογότυπο «CPA 10» που είναι η Ταξιαρχία Ειδικών Δυνάμεων της Γαλλικής πολεμικής αεροπορίας με ειδίκευση κατά της τρομοκρατίας- εμφανώς κουρασμένος, με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και σε… απόγνωση.

Είναι η στιγμή, όπως την έχει αποτυπώσει η προσωπική φωτογράφος του Soazig de la Moissonniere, που ο Εμανουέλ Μακρόν έχει κλείσει το τηλέφωνο με τον Βλάντιμιρ Πούτιν. Ακόμα ένα που δεν έφερε αποτέλεσμα.

2

2

Είναι η συνέχεια των συναισθημάτων και των όποιων δυνάμεων έχουν μείνει, δουλεύοντας πυρετωδώς για την κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία. Είναι η συνέχεια των φωτογραφιών αυτών, που ο Μακρόν μπορεί να φορούσε επίσημη-προεδρική ενδυμασία, αλλά οι εκφράσεις του ήταν χαρακτηριστικές για το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι συζητήσεις με τον Πούτιν.

2

Το μυαλό «χαμένο» μέσα στις σκέψεις του ή όρθιος με το κεφάλι αυτή τη φορά σκυμμένο να στηρίζεται στην καρέκλα του.

2

Οι πολιτικοί του αντίπαλοι βέβαια τον κατηγόρησαν ότι σεναριοποιεί την εισβολή στην Ουκρανία για τις ψήφους στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, στις οποίες είναι το ακλόνητο φαβορί.