«Το πιο περίεργο πράγμα που θα δεις»: Ο Πούτιν τραγουδάει για τα παιδιά και η Σάρον Στόουν από κάτω, κάνει το σήμα της νίκης (vid)

Newsroom
«Το πιο περίεργο πράγμα που θα δεις»: Ο Πούτιν τραγουδάει για τα παιδιά και η Σάρον Στόουν από κάτω, κάνει το σήμα της νίκης (vid)
Viral έχει γίνει το βίντεο με τον Βλάντιμιρ Πούτιν να τραγουδάει στα αγγλικά καραόκε σε εκδήλωση για τα… παιδιά. 50 είναι νεκρά στην Ουκρανία.

Το σκηνικό μοιάζει ουτοπικό, βγαλμένο από έναν άλλον κόσμο! Μέρος: Αγία Πετρούπολη. Έτος: 2010. Σε μια λαμπρή εκδήλωση για τα παιδιά, με το κοινό να είναι λαμπερό και με Χολιγουντιανό χαρακτήρα: Sharon Stone, Kevin Costner, Kurt Russell, Goldie Hawn, Monica Bellucci. Όλοι τους ευτυχείς, χαμογελαστοί, περνάνε καλά, τραγουδάνε και χειροκροτούν την επιτυχία «Blueberry Hill». Νιώθουν ικανοποιημένοι που συμβάλλουν στον φιλανθρωπικό σκοπό για τα παιδιά.

2

Στη σκηνή ένας κομψός κύριος, με το ένα χέρι στην τσέπη τραγουδάει σε καραόκε το «Blueberry Hill»! Αν και όπως είπε «δεν μπορώ ούτε να τραγουδήσω ούτε να παίξω, ωστόσο μου αρέσει πολύ να το κάνω», το δοκιμάζει και μάλιστα στα αγγλικά. Ίσως η πρώτη άντε και δεύτερη φορά που το έκανε δημόσια. Προτιμάει να μιλάει πάντα ρωσικά, να προβάλει τη γλώσσα του.

Το όνομά του; Βλάντιμιρ Πούτιν!

Είπαμε, βρισκόμαστε σε μια άλλη διάσταση. Δώδεκα χρόνια πριν, όταν ο Πούτιν έκανε εκδηλώσεις για τα παιδιά και δεν τα σκότωνε, όπως τώρα, που έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ουκρανία περισσότερα από πενήντα παιδιά.

2

Όταν τα στρατεύματά του δεν βομβάρδιζαν νοσοκομεία και μαιευτήρια. Όταν είχε μια φαινομενικά καλή σχέση με την Αμερική (κάτι που φαίνεται από την παρουσία όλων αυτών των αστέρων) και δεν έφευγε η μία εταιρεία πίσω από την άλλη, από τη χώρα του.

Το video κυκλοφόρησε ξανά στα social media, προφανώς για να καταδείξει τις αντιφάσεις του «τότε» με το «τώρα» και ο τίτλος που του έδωσαν, μάλλον είναι ιδιαίτερα εύστοχος: «Το πιο μπερδεμένο πράγμα που θα δεις σήμερα».