Ο «Μπόμπαινας» άφησε κόκκαλο τον Κοντιζά με το ρητό Ομπράντοβιτς: «Είχαμε προσωπική φιλία»

Newsroom
Ο «Μπόμπαινας» άφησε κόκκαλο τον Κοντιζά με το ρητό Ομπράντοβιτς: «Είχαμε προσωπική φιλία»
Ο Δημήτρης Ταϊρίδης στο MasterChef αποκάλυψε πως είχε προσωπική φιλία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης στο MasterChef είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Έχει στρέψει εναντίον του όλους τους συγκατοίκους στο σπίτι και συμπαίκτες στο μαγειρικό reality, το Twitter τον κάνει trend κάθε φορά, αλλά όχι με… γλυκόλογα και είναι αυτός που είχε το μαγαζί «Μπόμπαινα», που είχε επισκεφτεί και ο Σωτήρης Κοντιζάς και είχε βρει ακριβό. Έκλεισε και θέλει να το ανοίξει και πάλι.

Δεν θα μαγείρευε στη διαδικασία αποχώρησης. Απλά, η Ελπίδα έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας για να σώσει την Καλλιόπη και έτσι, ήταν ο πρώτος επιλαχών για να κατέβει από τον εξώστη και να μαγειρέψει.

Δεν το πήρε και πολύ καλά βέβαια…

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τον πλησίασε στον πάγκο την ώρα που μαγείρευε και του είπε, ότι από τη στιγμή που στοχεύει στο τρόπαιο, δεν γίνεται να μην περάσει από αυτή τη διαδικασία. Ο «Μπόμπαινας» (όπως τον λένε στο σπίτι του MasterChef και στο Twitter) απάντησε με κάποια λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

«Ο κ. Ομπράντοβιτς έλεγε, “μία εξαιρετική χρονιά να κάνεις, να φτάσεις στο Final 4, μία ήττα φτάνει. Χάνεις το ευρωπαϊκό. Άρα ο δάσκαλος κάτι ήξερε”». Ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε εμφανώς στο βλέμμα του ζωγραφισμένη την απορία, αν του το είχε πει κατ΄ιδίαν και ο «Μπόμπαινας», του απάντησε: «Είχα προσωπική φιλία, επί 13 χρόνια, όσο ήταν εδώ. Μου έχει δώσει πολλά μαθήματα ζωής που… να τα, μπροστά μου».