Ο δισεκατομμυριούχος που προέβλεψε την καταστροφή του COVID λέει πως ξεκίνησε Παγκόσμιος Πόλεμος

Newsroom
Ο δισεκατομμυριούχος που προέβλεψε την καταστροφή του COVID λέει πως ξεκίνησε Παγκόσμιος Πόλεμος
Ο Bill Ackman που φέρεται να είχε προβλέψει τις καταστροφικές συνέπειες του κορονοϊού, λέει πως ο νέος Παγκόσμιος Πόλεμος, ξεκίνησε.

Ο Bill Ackman εκτός από την τεράστια περιουσία που διαθέτει, θεωρείται κάτι σαν τον Νοστράδαμο του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς είχε προβλέψει τις καταστροφικές συνέπειες που θα είχε ο κορονοϊός.

Βλέπετε, την ώρα που οι περισσότερες μετοχές έπεφταν στο ξεκίνημα της πανδημίας, αυτός πήρε την απόφαση η Pershing Square Capital Management να ρισκάρει 27 εκατομμύρια δολάρια και τελικά να βρεθεί κερδισμένος κατά 2,6 δισεκατομμύρια μέσα σε ένα μήνα.

Μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που ζητούσε να επιβληθεί lockdown στις ΗΠΑ, προκειμένου να μειωθούν τα κρούσματα και οι συνέπειες της πανδημίας, την ώρα που αρκετοί ακόμα αμφισβητούσαν την ύπαρξη του θανατηφόρου ιού.

Τα παραπάνω τον έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή, με τους περισσότερους να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα όσα λέει για τις εξελίξεις σε παγκόσμια επίπεδο.

Η εξελίξεις στην Ουκρανία με την εισβολή της Ρωσίας, δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες από τον 55χρονο δισεκατομμυριούχο, με την πρόβλεψή του να είναι ιδιαιτέρως ανησυχητική...

Η βοήθεια της Κίνας

Όπως αναφέρει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς οι φιλοδοξίες του Πούτιν δεν πρόκειται να σταματήσουν στις πόλεις που έχει κατακτήσει ο στρατός του μέχρι στιγμής. Όπως δεν σταμάτησαν με την επέμβαση στην Κριμαία...

Για αυτό όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «πρέπει να ξανασκεφτούμε την απαγόρευση πτήσεων πάνω από την Ουκρανία», κάτι που μόνο το ΝΑΤΟ μπορεί να επιβάλει, όμως άπαντες γνωρίζουμε τι θα σημαίνει αυτό.

Τελειώνοντας την μεγάλη ανάρτησή του στο Twitter, η μοναδική αισιόδοξη λύση που βλέπει ακούει στην Κίνα, την οποία όπως λέει ο Βλάντιμιρ Πούτιν φοβάται. Οπότε αναφέρει πως πρέπει να βοηθήσει να μπει τέλος σε αυτό τον πόλεμο.

1
2
3
4
5