Προκλητικός ο φονιάς της Ανδραβίδας: «Βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά», είπε σε αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ

Newsroom
Προκλητικός ο φονιάς της Ανδραβίδας: «Βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά», είπε σε αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ
Ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας στην Ανδραβίδα ζητούσε τα ρέστα από την ΕΛ.ΑΣ για την κατάσχεση των χρημάτων του, ενώ ζήτησε βοήθεια για να πέσει στα... μαλακά.

Μόνο ως προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί η στάση του δολοφόνου της Ανδραβίδας, ο οποίος σκότωσε 4 άτομα για κάποια χρωστούμενα ενοίκια.

Η εφημερίδα «Πελοπόνησσος» με δημοσίευμά της αποκάλυψε κάποιες άγνωστες λεπτομέρειες της υπόθεσης, κατά την διάρκεια της εξέτασης του 60χρονου από την αστυνομία.

Αρχικά, ενοχλήθηκε που οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 15.000 ευρώ στο σπίτι του. «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε σε εμβρόντητο αξιωματικό. Η έγνοιά του ήταν τα λεφτά.

Ακολούθησε η δεύτερη πρόκληση. Απευθυνόμενος στον ίδιο αξιωματικό της Ασφάλειας, του είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά». Μ’ άλλα λόγια, προσπερνούσε κυνικά το απίστευτο κακό που είχε προκαλέσει με τέσσερις φόνους.

Θυμίζουμε αναφορικά με την δολοφονία των δύο παιδιών, ο υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης κατά την ενημέρωσή του προς τους δημοσιογράφους, είπε πως «60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει», προσθέτοντας ότι κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας αναφέρθηκε στην παρουσία των δύο βρεφών στο σπίτι, λέγοντας στην συνέχεια ότι δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς και το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι «αυτό που έκανα στα παιδιά, δεν συγχωρείται».

Πάντως όπως επεσήμανε ο υποστράτηγος, σχετικά με τους φόνους των δύο παιδιών, αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα δείγματα γενετικού υλικού που έχουν ληφθεί.