Ελεύθερος σκοπευτής του βρετανικού στρατού πέταξε στην Ουκρανία και είπε στη γυναίκα του ότι πάει για παρακολούθηση πτηνών

Newsroom
Ελεύθερος σκοπευτής του βρετανικού στρατού πέταξε στην Ουκρανία και είπε στη γυναίκα του ότι πάει για παρακολούθηση πτηνών
Βρετανός άφησε πίσω του τα πάντα προκειμένου να πολεμήσει στο πλευρό των Ουκρανών στρατιωτών.

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν καθημερινά ιστορίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο που αφήνουν τα πάντα πίσω προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό των Ουκρανών στρατιωτών στο πόλεμο με τη Ρωσία. Ξεχωριστή είναι η περίπτωση ενός άνδρα που υπηρέτησε ως ελεύθερος σκοπευτής στον βρετανικό στρατό. Άφησε τη ζωή του στην Αγγλία και πέταξε για την Ουκρανία, λέγοντας στη γυναίκα του ότι θα ταξιδέψει για να παρατηρήσει πτηνά. Σκέφτηκε πως αν της έλεγε που πραγματικά βρίσκεται εκείνη θα... φρίκαρε.

Μιλώντας στη Sun, ο σκοπευτής είπε πως σκοπεύει να τηλεφωνήσει στην σύζυγό του μόλις φτάσει στην Ουκρανία και να της πει την αλήθεια. «Ο ουκρανικός στρατός περνάει δύσκολα. Πρέπει οι άνθρωποι αν μπορούν να έρθουν και να τους υποστηρίξουν τώρα που οι Ουκρανοί έχουν ανάγκη. Ήταν κάτι που έπρεπε να το κάνω. Αντιμετωπίζουμε έναν σύγχρονο Αδόλφο Χίτλερ που βρίσκεται σε έξαψη και πρέπει να τον σταματήσουμε», ανέφερε.

«Έχω εξοφλήσει το στεγαστικό δάνειο και τα δύο παιδιά μου έχουν μεγαλώσει. Έχω κάνει αυτό που έπρεπε να κάνω ως σύζυγος και πατέρας. Οι Ουκρανοί χρειάζονται την εμπειρία που διαθέτω. Δεν θα μπορούσα να μείνω πίσω και να παρακολουθώ τις εξελίξεις», πρόσθεσε ο πρώην στρατιωτικός που έφυγε πλήρως εξοπλισμένος από την πατρίδα του για την Ουκρανία.