Αδιανόητο ξέσπασμα της Βρισηίδας στο Survivor: «Την πέρασα στο run την... πρωταθλήτρια στίβου» (vid)

Newsroom
Αδιανόητο ξέσπασμα της Βρισηίδας στο Survivor: «Την πέρασα στο run την... πρωταθλήτρια στίβου» (vid)
Η είσοδος της Σταυρούλας στο Survivor έχει προκαλέσει εκνευρισμό στις παίκτριες των Διασήμων.

Εκτός εαυτού βγήκε η Βρισηίδα κατά την διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας στο Survivor. Η παίκτρια των Διασήμων έχασε από την νέα παίκτρια των Μαχητών, την Σταυρούλα και έδειξε και πάλι ότι αδυνατεί να διαχειριστεί την ήττα της.

Η Βρισηίδα ήταν φανερά εκνευρισμένη στον πάγκο και φώναζε προς το μέρος των Μαχητών: «Την πέρασα στο run γιατί... έτσι! Γιατί μπορώ να την περάσω στο run! Πρωταθλήτρια στίβου! Μοντέλο εγώ, ευχαριστώ. Μας υποτιμάνε εμάς τις διάσημες. Ότι είναι αθλήτριες και εμάς μας υποτιμάνε».

Μυριέλλα: «Μπήκε διαβασμένη η Σταυρούλα»

Νωρίτερα, πριν αρχίσει το αγώνισμα ασυλίας, η Μυριέλλα μίλησε για την Σταυρούλα, η οποία με το καλημέρα έδειξε τις δυνατότητές της. «Χθες είχαμε ένα new entry στην παρέα των Μπλε. Είχαμε την Σταυρούλα, την οποία καλωσόρισα και πραγματικά η κοπέλα είναι Survivor. Μας εντυπωσίασε. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι ίσως να τρίζουν οι καρέκλες των υπόλοιπων κοριτσιών των Μπλε με την είσοδο της Σταυρούλας γιατί υπέδειξε τρομερή αθλητικότητα και καταπληκτική ευστοχία».

Και συνέχισε: «Εμένα μου φαίνεται ότι αυτή η κοπέλα μπήκε και διαβασμένη γιατί την είδα πως ήταν στον πάγκο, την είδα πως ήταν στους στόχους. Στους στόχους ήταν σαν να έχει κάνει και στόχους. Καλά, βέβαια, δεν θεωρώ ότι η κοπέλα πήγε και βρήκε και έστησε τους στόχους που παίζουμε στο Survivor για να κάνει… Αλλά μια μελέτη μπορείς να την έχεις κάνει εκτός Survivor με κρίκους, μπάλες, σακιά και οτιδήποτε».