Το μεγαλύτερο ψέμα στην ιστορία του Survivor: Σκηνοθέτησε τον θάνατο της γιαγιάς του, αλλά αποκαλύφθηκε (vids)

Newsroom
Το μεγαλύτερο ψέμα στην ιστορία του Survivor: Σκηνοθέτησε τον θάνατο της γιαγιάς του, αλλά αποκαλύφθηκε (vids)
Sτην έκδοση «Survivor: Pearl Islands», ο Jon Dalton ή καλλιτεχνικά Jonny Fairplay, παλαιστής και παίκτης reality, είχε σκαρφιστεί ένα αναιδές ψέμα.

Ίντριγκες, κόλπα, τακτικές, τσακωμοί και στρατηγική χαρακτηρίζουν το δημοφιλές στην υφήλιο- όχι μόνο στην Ελλάδα- Survivor. Τίποτα όμως, δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό που χαρακτηρίστηκε ως το «μεγαλύτερο ψέμα στην ιστορία του Survivor»!

Αυτό συνέβη στην έκδοση «Survivor: Pearl Islands», όταν ο Jon Dalton ή καλλιτεχνικά Jonny Fairplay, παλαιστής και παίκτης reality είχε σκαρφιστεί ένα αναιδές ψέμα.

2

Για να δημιουργήσει μια όποια συμπάθεια προς το πρόσωπό του, αλλά και να αποκτήσει ένα πλεονέκτημα στο παιχνίδι, ένας φίλος του Johny Fairplay, ο Dan που είχε μπει στο παιχνίδι, θα τον ενημέρωνε μπροστά στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας του, ότι η γιαγιά του είχε πεθάνει.

Οι συμπαίκτες του, βλέποντάς τους στεναχωρημένους, τους έδωσαν χρόνο και χώρο για να συζητήσουν και να του πει ο Dan τι συνέβη και πως η γιαγιά του είχε «φύγει» από τη ζωή. Αποφάσισαν μάλιστα να του δώσουν το βραβείο επικοινωνίας για να συνομιλήσει με την οικογένειά του. Όπως και έγινε…

2

Το ψέμα κατάφερε να το κρατήσει κρυφό από τους συμπαίκτες του, μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Φυσικά, το τηλεοπτικό κοινό γνώριζε όλη την αλήθεια. Η γιαγιά του ζούσε και βασίλευε, ήταν σπίτι της και παρακολουθούσε τον Τζέρι Σπρίγκερ, μια εκπομπή σύμβολο της trash TV.

Ο Jonny Fairplay άκουσε πολλά βέβαια μετά την αποκάλυψη του ψέματός του, ήταν ιδιαίτερα απεχθής και αντιπαθητικός στους συμπαίκτες του και στον κόσμο, αλλά όχι και στην παραγωγή που, έλεγαν: «Σου φέρνει χρυσό κάθε φορά, είτε είναι μεθυσμένος είτε «απογειώνει» κάποιον. Μακάρι να είχαμε τον Jonny Fairplay κάθε σεζόν. Είναι ένας απόλυτος jackass».