Όταν ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είχε παραβιάσει το πρωτόκολλο ασφαλείας του Πούτιν

Newsroom
Όταν ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είχε παραβιάσει το πρωτόκολλο ασφαλείας του Πούτιν
Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είχε τολμήσει να περάσει το χέρι του γύρω από τον πρόεδρο της Ρωσίας και του πήρε ένα δευτερόλεπτο για να καταλάβει το λάθος που έκανε.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, είναι το πρόσωπο των ημερών και ο «πρωταγωνιστής» για όλους τους λάθος λόγους, καθώς μετέτρεψε τις απειλές του στην Ουκρανία σε εισβολή. Εμφανίζεται ως ο ισχυρός άντρας του πλανήτη, αυτός που δεν «αγγίζει» κανείς, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ωστόσο… ένας, πριν τέσσερα χρόνια σχεδόν το είχε κάνει. Τον είχε αγγίξει. Κυριολεκτικά. Παραβιάζοντας κάθε πρωτόκολλο της ασφάλειας του προέδρου της Ρωσίας και κινητοποιώντας την φρουρά του.

Ο πρώην πρωταθλητής του UFC, είχε συναντηθεί το 2018 με τον 69χρονο πρόεδρο της Ρωσίας, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου που είχε διεξαχθεί στη Ρωσία. Ο δύο άντρες είχαν συναντηθεί μετά το 4-2 της Γαλλίας με την Κροατία και ο ΜακΓκρέγκορ δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

2

Άπλωσε το χέρι του και αγκάλιασε από τους ώμους τον Βλάντιμιρ Πούτιν, μην καταλαβαίνοντας πως εκείνη τη στιγμή παραβιάζει το πρωτόκολλο ασφαλείας του προέδρου της Ρωσίας. Αμέσως, ένας άντρας από την ασφάλεια του Πούτιν έκανε κίνηση προς το μέρος του, ωστόσο ο ΜακΓκρέγκορ το κατάλαβε και κατέβασε το χέρι του. Το έφερε στο πλάι και πόζαρε χαμογελαστός δίπλα στον Πούτιν.

Είχε γράψει, τότε, στο instagram: «Ήμουν καλεσμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο από τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν.

Αυτός ο άντρας, είναι ένας από τους σπουδαιότερους ηγέτες στις μέρες μας και νιώθω τιμή που παρευρέθηκα δίπλα του σε μια τόσο σημαντική στιγμή».

2

Το συγκεκριμένο σκηνικό έχει γίνει ξανά viral στα social media, με αφορμή την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και τα σχόλια που έχουν γραφτεί για τον ΜακΓκρέγκορ είναι επικά.

Ένας χρήστης έγραψε: «ΜακΓκρέγκορ: Άπλωσε το χέρι του γύρω από τον Πούτιν.
Ασφάλεια: Ώστε επέλεξες τον θάνατο».

Ένας άλλος έγραψε: «Φανταστείτε τον ΜακΓκρέγκορ να χτυπάει τον Πούτιν και μετά ολόκληρη η Ιρλανδία να χάνεται από τον χάρτη».