Survivor έγινε το MasterChef: «Ήρθε και μου είπε “θα σου γ@@@σω ότι έχεις και δεν έχεις»

Newsroom
Survivor έγινε το MasterChef: «Ήρθε και μου είπε “θα σου γ@@@σω ότι έχεις και δεν έχεις»
«Φωτιά» άναψε στο MasterChef με τους παίκτες να βρίζονται μεταξύ τους: «Είναι επικίνδυνος άνθρωπος».

Έχουν ανάψει τα αίματα για τα καλά και στο MasterChef. Εντάσεις, ίντριγκες και τσακωμοί μονοπωλούν το μαγειρικό ενδιαφέρον και ήδη ακούγονται… γαλλικά όπως σε άλλα reality. Όπως στο Survivor που οι τσακωμοί είναι καθημερινό φαινόμενο ή τη Φάρμα που η Σάσα Μπάστα είχε πει στον Κουτσαβάκη «θα σου γ@@@σω το σπίτι».

Η Φανή, η οποία ήταν αρχηγός στην μπλε ομάδα αλλά ο Δημήτρης την έστειλε στην κόκκινη, ανέφερε πως την έπιασε ο Δημήτρης- ο οποίος δεν έχει πολλές συμπάθειες στο σπίτι- και της έλεγε διάφορα λόγια για την Βασιλική. Το επιβεβαίωσε μάλιστα και ο συμπαίκτης τους Βασίλης, που ήταν μπροστά στην κουβέντα.

«Τον ρωτάς γι αυτό που λέει και σου λέει ψέματα. “Δεν είπα εγώ αυτό”. Σε κοροϊδεύει μπροστά στη μάπα σου. Μα του λέει η Φανή ότι μου είπες για τη Βασιλική, τον Βασίλη και τον Γρηγόρη και σου απαντά ότι ψεύδεσαι. Δηλαδή σε βγάζει μ…α και χαζό» είπε εκνευρισμένη η Βασιλική.

Από την άλλη ο Δημήτρης είπε στην κάμερα για την Φανή: «Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχει γίνει. Χθες ήμουν με νευρικό κλονισμό και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήρθε η Βασιλική και μου είπε θα σου γ…ω ότι έχεις και δεν έχεις. Ξέρεις ποιος τα έχει κάνει όλα αυτά; Η μικρή. Είναι επικίνδυνος άνθρωπος».