Charlize Theron και Tom Hardy είχαν «σκοτωθεί» στα γυρίσματα του Mad Max: «Γαμ… αρχ… Θέλω προστασία, με απειλεί»

Newsroom
Charlize Theron και Tom Hardy είχαν «σκοτωθεί» στα γυρίσματα του Mad Max: «Γαμ… αρχ… Θέλω προστασία, με απειλεί»
Συνεργάτες και καστ από το Mad Max: Fury Road, αποκάλυψαν πως οι δύο πρωταγωνιστές είχαν «σκοτωθεί» στα γυρίσματα και είχαν βριστεί.

Εκρηκτική σχέση είχαν στα γυρίσματα του Mad Max: Fury Road, η Charlize Theron με τον Tom Hardy, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται συνεργάτες τους και άνθρωποι του καστ. Μία σχέση μάλιστα η οποία είχε αρκετά έντονες διαμάχες, σε σημείο η Charlize Theron να αποκαλεί τον Hardy «γαμ…. αρχ…» και να έχει μια γυναίκα παραγωγό συνέχεια μαζί της για «προστασία» από τον 44χρονο συμπρωταγωνιστής της.

Η κασκαντέρ Natascha Hopkins ανέφερε πώς η Theron δεν ήθελε να χάνει χρόνο στα γυρίσματα, καθώς ήταν νέα μητέρα και προσπαθούσε να εξισορροπήσει τον χρόνο της στα γυρίσματα με την ανατροφή των παιδιών ενώ ο χειριστής κάμερας Mark Goellnicht ανέφερε πώς ο Hardy αργούσε συχνά στην έναρξη των γυρισμάτων, παρά το ειδικό αίτημα της παραγωγής προς αυτόν, να είναι στην ώρα του.

«Είχε φτάσει η ώρα 9 και ακόμα ο Tom να εμφανιστεί», είχε πει ο Goellnicht για ένα χαρακτηριστικό περιστατικό: «Charlize- της λέω- θες να βγεις από την «Εξέδρα Πολέμου» να περπατήσεις ή θέλεις…» και μου απάντησε με μιας: «Όχι, θα μείνω εδώ». Δεν πήγε στην τουαλέτα, δεν έκανε τίποτα, παρά κάθισε στο War Rig. Ο Hardy έφτασε τελικά στις 11 το πρωί και η Charlize είχε μείνει όλη αυτή την ώρα στο όχημα.

Μόλις τον βλέπει, πηδάει έξω από την «Εξέδρα Πολέμου» και αρχίζει να τον βρίζει λέγοντας: «Πρόστιμο στον «βασιλιά» 100.000 δολάρια για κάθε λεπτό που κρατάει όλο το πλήρωμα έτσι. Πόσο ασεβείς είσαι…».

2

Είχα απόλυτο δίκιο. Παρά τη φασαρία και τον δυνατό άνεμο όμως, ο Hardy τα άκουσε και της όρμησε λέγοντας: «Τι μου είπες;». Ο Hardy φαίνεται αρκετά επιθετικός και η Charlize ένιωσε πραγματικά να απειλείται».

Έτσι λοιπόν, έφτασε η Charlize Theron στο σημείο να πει, πως «θέλω κάποιον για προστασία» και έτσι στη συνέχεια έναν άνθρωπο της παραγωγής, που ήταν όλη την ώρα μαζί της.

Στα γυρίσματα βέβαια, η Charlize Theron είπε πως ένιωθε εντελώς «γυμνή και απροστάτευτη», καθώς η παραγωγή δεν της έδωσε άδεια (στη «σωματοφύλακα»- παραγωγό) να είναι παρούσα στα γυρίσματα.

O Hardy είχε πει ότι, «ήταν στο κεφάλι μου με πολλούς τρόπους», μιλώντας προφανώς για τη Charlize Theron: «Η πίεση και στους δύο μας ήταν συντριπτική κατά καιρούς. Αυτό που χρειαζόταν ήταν ένας καλύτερος, ίσως πιο έμπειρος συνεργάτης μέσα μου», παραδέχτηκε και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να πιστεύω ότι τώρα που είμαι μεγαλύτερος και πιο έμπειρος, θα μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτήν την περίσταση».

Ο Goellnicht σημείωσε ότι ο Hardy «ήταν άλλος άνθρωπος μέχρι το τέλος των γυρισμάτων». Και αυτός και η Theron φάνηκαν να αναθερμαίνουν την σχέση τους, αφού γύρισαν μαζί αρκετές σκηνές αργότερα: «Ο Hardy ήταν πολύ πιο εύκολος στην αντιμετώπιση, πολύ πιο συνεργάσιμος, πιο συμπονετικός».