Πλήρωσε $600 για να κάνει τατουάζ έναν λύκο, αλλά δεν πρόσεξε μία λεπτομέρεια

Newsroom
Πλήρωσε $600 για να κάνει τατουάζ έναν λύκο, αλλά δεν πρόσεξε μία λεπτομέρεια
Πλήρωσε ακριβά το τατουάζ που έκανε και σαν να μην έφτανε αυτό οι χρήστες του διαδικτύου εντόπισαν και μια λεπτομέρεια.

Με μεγάλο ενθουσιασμό μια γυναίκα ανέβασε στο Reddit μια φωτογραφία με το νέο της τατουάζ. Είχε κάνει έναν μεγάλο λύκο στο πόδι της, όμως οι χρήστες του Reddit εντόπισαν μια περίεργη λεπτομέρεια.

«Πλήρωσε 600 δολάρια το καημένο το κορίτσι», έγραψαν οι χρήστες, οι οποίοι σχολίασαν ότι η αλυσίδα γύρω από τον λαιμό του λύκου που υπάρχει στο σκίτσο μοιάζει με σουτιέν!

Τατουάζ λύκος

Πέραν της λεπτομέρειας αυτής, που αποτέλεσε αφορμή για μεγάλο τρολάρισμα, πολλοί στάθηκαν και στο κόστος του συγκεκριμένου τατουάζ, καθώς όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα πλήρωσε 600 δολάρια.

«Δεν είναι το χειρότερο που έχει δει, αλλά σίγουρα δεν αξίζει να δώσει κάποιος 600 δολάρια», έγραψε κάποιος. «Δεν είναι τόσο φρικτό, νομίζω ότι μπορεί να διορθωθεί», σχολίασε κάποιος άλλος.

Σε αρκετές περιπτώσεις πάντως, τατουάζ τρόμου που προβάλλονται στα social media, χλευάζονται από τους χρήστες. Πρόσφατα μια άλλη γυναίκα είχε ανεβάσει το τατουάζ που έκανε, το οποίο ήταν τόσο αποτυχημένο που οι περισσότεροι πίστευαν ότι της το έκανε μικρό παιδί.