Έκανε τατουάζ έναν ανάποδο ανανά: Δεν ήξερε τι σημαίνει και το μετάνιωσε (vid)

Newsroom
Έκανε τατουάζ έναν ανάποδο ανανά: Δεν ήξερε τι σημαίνει και το μετάνιωσε (vid)
Ο ανάποδος ανανάς έχει συμβολική σημασία όμως μια Αμερικανίδα δεν το γνώριζε.

Τα τατουάζ έχουν μπει για καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Οι περισσότεροι που αποφασίζουν βάλουν μελάνι στο δέρμα τους, συνήθως επιλέγουν κάποιο σχέδιο που σημαίνει κάτι στη ζωή τους. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που ανακαλύπτουν πως το τατουάζ που έκαναν μπορεί να σημαίνει κάτι που δεν θα μπορούσαν να φανταστούν.

Όπως για παράδειγμα μια γυναίκα στις ΗΠΑ. Η Btittany Lewin, γνωστή στο TikTok αποφάσισε να κάνει τατουάζ έναν ανανά στο χέρι της, όμως πρόσφατα ανακάλυψε ότι το... αθώο φρούτο είχε άλλη έννοια.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της εξήγησε ότι έπαθε σοκ ότι ο ανάποδος ανανάς είναι ένα σήμα για τους swingers (αυτοί που αρέσκονται να ανταλλάζουν συντρόφους). Την αποκάλυψη της την έκανε ο φίλος της, ο οποίος την παρότρυνε να ψάξει τι σημαίνει το συγκεκριμένο σύμβολο.

Η απογοήτευσή της ήταν μεγάλη και έγραψε: «Όταν συνειδητοποιείς ότι έχεις κάνει λάθος τατουάζ». Μάλιστα, δεν ήταν μόνο ο φίλος της που εντόπισε την γκάφα της, αλλά και άλλοι χρήστες στο TikTok που την ακολουθούν. «Το είχα προσέξει στα βίντεο που ανέβαζες, αλλά είχα σκεφτεί ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει», της έγραψε.

«Πίστευα ότι εσύ και ο σύντροφός σου ασχολείστε με επιπλέον διασκεδαστικά πράγματα. Λυπάμαι που δεν το ήξερες», σχολίασε κάποιος άλλος.

@b_brittanylewin I've made a mistake besties.... 🤦‍♀️🤣🙃 #fyp #foryoupage #fail #pineapple #pineappletattoo #ohno ♬ Oh No - Kreepa