Μυθικός τσακωμός στο Survivor: Ο Σοϊλέδης τα έσπασε όλα, Αρσενίου και Τάκης έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια (vid)

Newsroom
Μυθικός τσακωμός στο Survivor: Ο Σοϊλέδης τα έσπασε όλα, Αρσενίου και Τάκης έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια (vid)
Όλοι με όλους τσακώθηκαν στην ομάδα των «Διασήμων» στο Survivor.

Ο κακός χαμός έγινε στην παραλία των «Διάσημων» στο Survivor. Τσακωμός μεγατόνων και πολυεπίπεδος, με τον Άρη Σοϊλέδη να τσακώνεται άσχημα με τη Μυριέλλα και να πετάει πράγματα, ενώ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ο Σάκης Αρσενίου με τον Τάκη τον Mισθοφόρο, ο οποίος είχε έντονο τσακωμό και με τον Ρουβά.

Αρχικά, λογόφεραν ο Άρης με τι Μυριέλλα, για τη φράση «θα σου έλεγα τι θα σου έκανα αλλά έχε χάρη», που υποστήριξε η δεύτερη πως της είπε ο ποδοσφαιριστής: «Με τα αυτιά μου το άκουσα», του είπε η Μυριέλλα, με τον Σοϊλέδη να της λέει: «Θα με αφήσεις κορίτσι μου να μιλήσω; Αν ξαναπείς ότι λέω ψέματα, η καλύβα θα πέσει κάτω. Δεν λέω θα κτυπήσω εσένα, αλλά την καλύβα», με τον Σοϊλέδη να εκτοξεύει πράγματα και να φεύγει.

Στη συνέχεια είχε έκρηξη ο Τάκης, που φώναζε να τον αφήσουν να μιλήσει. Αναφέρθηκε στο ότι τον λένε «μικρό» και του μιλάνε στην προστακτική. Ότι τον τρολάρανε επειδή ροχαλίζει. «Είπες για παντελόνια», είπε στον Απόστολο Ρουβά: «Είπα ψέματα, το παραδέχθηκα, αλλά το είπα για να τους σπάσω τα νεύρα». Ο Ρουβάς του είπε: «Δεν με σέβεσαι, Κάνεις μονόλογο».

Η Μυριέλλα είπε στον Ρουβά, πως «μου μιλάς πολύ άσχημα», με τον Ρουβά να της απαντάει: «Δεν σου έχω κάνει ποτέ επίθεση», με τη Μυριέλλα να λέει πως την είχε πει «Πρινσέσα» ειρωνικά.

Η «μάχη» συνεχίστηκε με τον Μισθοφόρο και τον Αρσενίου, με τον πρώτο να του λέει πως «με αποκαλείς μικρέ και αγοράκι υποτιμητικά και φέρε τα παπούτσια μου», ενώ είπε πως τον πλησίασαν για την ψηφοφορία για να ψηφίσουν την Μυριέλλα. Ο Αρσενίου του είπε «φοράς παντελόνια;» και εκεί τρελάθηκε ο Τάκης που του είπε: «Ρε μη μου ξαναμιλήσεις εμένα έτσι… Μην μου το ξαναπείς αυτό. Που θα που πεις και κάτσε κάτω, εσύ να κάτσεις κάτω».

Ο Αρσενίου του είπε «δεν τα φοράς σε φοράνε» και ο Τάκης ο Μισθοφόρος απάντησε: «Μίλα καλύτερα μικρέ» και ο τραγουδιστής του είπε: «Μικρό είναι το μάτι σου, κάτσε κάτω».