Οι φίλοι του Άλκη αναγνώρισαν τον 20χρονο Αλβανό που ρώτησε «τι ομάδα είστε» και κόπηκε από το μαχαίρι του

Newsroom
Οι φίλοι του Άλκη αναγνώρισαν τον 20χρονο Αλβανό που ρώτησε «τι ομάδα είστε» και κόπηκε από το μαχαίρι του
Πρόκειται για τον 20χρονο Αλβανό ο οποίος ρώτησε αρχικά τα παιδιά «τι ομάδα είστε;» για εκείνον που κόπηκε από το μαχαίρι που έφερε ο ίδιος - Συνεχίζεται η διαδικασία αναγνώρισης των δραστών από τους φίλους του Αλκη που ήταν παρόντες στη δολοφονία του.

Συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία αναγνώρισης των δραστών-δολοφόνων του Άλκη Καμπανού, οπαδών του ΠΑΟΚ, στο Μέγαρο Ασφάλειας της Θεσσαλονίκης. Οι τέσσερις φίλοι του άτυχου 19χρονου, που ήταν μαζί του το μοιραίο εκείνο βράδυ (οι δύο δέχτηκαν επίσης μαχαιριές, ενώ οι άλλοι δύο πρόλαβαν και έφυγαν) αναγνώρισαν τον πρώτο από τους 12 δράστες.

Πρόκειται για τον 20χρονο Αλβανό ο οποίος ρώτησε αρχικά τα παιδιά «τι ομάδα είστε;». Μιλάμε για τον συλληφθέντα που κόπηκε από το μαχαίρι που έφερε ο ίδιος και στο τάγμα εφόδου καθόταν στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος Αλβανός που συνελήφθη πρώτος.

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη παρουσία της 7η τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση και οι φίλοι του Άλκη βλέπουν έναν – έναν τους δράστες μαζί με άλλους που δεν έχουν σχέση με το έγκλημα του Άλκη Καμπανού, μέσα από φιμέ τζάμι σε ειδική αίθουσα, από το οποίο βλέπουν χωρίς να τους βλέπουν οι απ΄έξω.