Ζευγάρι έκανε λογαριασμό 180 λιρών και σηκώθηκε και έφυγε, αλλά ο ιδιοκτήτης… είχε τον τρόπο του να πληρωθεί!

Newsroom
Ζευγάρι έκανε λογαριασμό 180 λιρών και σηκώθηκε και έφυγε, αλλά ο ιδιοκτήτης… είχε τον τρόπο του να πληρωθεί!
Θέλησαν να γιορτάσουν του Αγίου Βαλεντίνου στο τσάμπα, αλλά ο ιδιοκτήτης… γέλασε τελευταίος.

Στο… τσάμπα θέλησε ένα ζευγάρι να βγάλει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά δεν τους πέρασε! Αφού πήγαν στο εστιατόριο Mill στο βόρειο Γιορκσάιρ και έκαναν έναν λογαριασμό 180 λιρών, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων μπουκαλιών κρασί, απλά… σηκώθηκαν και έφυγαν.

Έλα όμως που καθόντουσαν ακριβώς απέναντι από κάμερα ασφαλείας και είχαν καταγραφεί κανονικά τα πρόσωπά τους;

Τι έκανε λοιπόν ο ιδιοκτήτης; Δημοσιοποίησε ένα ας το πούμε τελεσίγραφο, λέγοντας πως αν δεν είχε πληρωθεί μέχρι το απόγευμα της επόμενες μέρας, θα πήγαινε στην αστυνομία.

2

«Προς το υπέροχο ζευγάρι που έκανε έναν «βαρύ» λογαριασμό με φιλέτα και αστακό και πολλά μπουκάλια κρασί… Ενώ είμαστε σίγουροι ότι ήταν ένα ειλικρινές λάθος εκ μέρους σας που φύγατε χωρίς να πληρώσετε, παρακαλούμε να καταβάλλετε τον λογαριασμό σας μέχρι τις 16:00 η ώρα σήμερα.

«Καθόσασταν απέναντι από μια κάμερα ασφαλείας και τα πρόσωπά σας δεν γίνεται να είναι πιο καθαρά» ήταν το μήνυμα του εστιατορίου «The Mill» που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης, ο ιδιοκτήτης επανήλθε με νέα ανάρτηση και ανακοίνωσε ότι ο λογαριασμός των 179,20 λιρών είχε πληρωθεί από μια ανώνυμη γυναίκα… «Ο λογαριασμός έχει πληρωθεί από μια ανώνυμη γυναίκα που πιστεύεται πως ήταν η κοπέλα του ζευγαριού! Ποιος είπε ότι ο ρομαντισμός πέθανε».