Του ζήτησε διαζύγιο και αυτός έβαλε φωτιά στο σπίτι!

Newsroom
Του ζήτησε διαζύγιο και αυτός έβαλε φωτιά στο σπίτι!
Όντας μεθυσμένος φέρεται να απείλησε τη γυναίκα και στη συνέχεια έλουσε με πετρέλαιο τον καναπέ του σαλονιού βάζοντας φωτιά στο διαμέρισμα

Ένα απίστευτο και τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Ελάτεια στην Φθιώτιδα, αργά το βράδυ της Τρίτης (15/02), όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου.

Το θέμα είναι όμως πως ξεκίνησε η φωτιά στο διαμέρισμα… Την έβαλε σκόπιμα ο 51χρονος ιδιοκτήτης, εξοργισμένος που η εν διαστάσει σύζυγός του, τού ζήτησε διαζύγιο.

Ο 51χρονος μάλιστα, όντας μεθυσμένος φέρεται να απείλησε τη γυναίκα και στη συνέχεια «έλουσε» με πετρέλαιο τον καναπέ του σαλονιού βάζοντας φωτιά στο διαμέρισμα. Αποχώρησε άμεσα από το σπίτι, αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης από αστυνομικούς του ΑΤ Αμφίκλειας.

Έξι Πυροσβέστες με δύο οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αμφίκλειας, έσβησαν τελικά τη φωτιά, η οποία όμως κατέστρεψε σημαντικό μέρος του σπιτιού, ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα.

Ο 51χρονος κρατείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας και φυσικά για την πρόκληση της φωτιάς.