To καρτέλ των κανίβαλων: Στην τελετή μύησης τα νέα μέλη τρώνε ανθρώπινα κομμάτια (vid)

Newsroom
To καρτέλ των κανίβαλων: Στην τελετή μύησης τα νέα μέλη τρώνε ανθρώπινα κομμάτια (vid)
Τα μέλη ενός καρτέλ περνούν απίστευτες δοκιμασίες για να μυηθούν. Σκληρές εικόνες.

Με τον πιο βάρβαρο τρόπο επιδιώκει ένα καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό να μυήσει τα νέα του μέλη. Τα εξαναγκάζει σε κανιβαλισμό, καθώς βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν νέα μέλη της συμμορίας να τρώνε μέρη του σώματος των εχθρών τους.

Πλάνα που ανέβασε το «The Jalisco New Generation Cartel» δείχνουν ένα από τα μέλη του να τρώει την καρδιά ενός αντιπάλου στην πολιτεία Zacatecas.

Η συμμορία CJNG πιστεύεται ότι διευθύνεται από τον Nemesio 'El Mencho' Oseguera Cervantes και η ομάδα του έχει γίνει ένα από τα πιο κυρίαρχα καρτέλ στην περιοχή, που δραστηριοποιείται σε τουλάχιστον 35 πολιτείες σε όλο το Μεξικό και το Πουέρτο Ρίκο.

Οι εικόνες δείχνουν ένα μέλος της σκληρής συμμορίας να σκύβει δίπλα στο σώμα ενός αντιπάλου από το καρτέλ Sinaloa, με επικεφαλής τον El Chapo. Τα χέρια του θύματος είναι δεμένα και το στήθος του φαίνεται να έχει σκιστεί. Πρόκειται για ακραίες τεχνικές εκφοβισμού που χρησιμοποιούνται για να τρομάξουν τις αντίπαλες συμμορίες και αποτελούν μέρος μύησης του Jalisco.

Οι νεοσύλλεκτοι της συμμορίας CJNG διδάσκονται τεχνικές μάχης και πώς να χειρίζονται όπλα. Πιστεύεται επίσης, ότι η κατανάλωση ανθρώπινης σάρκας είναι μέρος του προγράμματος εκπαίδευσης της ομάδας. Διδάσκονται τεχνικές βασανιστηρίων, όπως το κόψιμο των χεριών και των ποδιών, που τυγχάνει να είναι το αγαπημένο εργαλείο ανάκρισης του καρτέλ.

«Τους δίνεται η επιλογή να φάνε κάποιο από τα κομμάτια μπροστά στο αφεντικό. Πρέπει να το κάνεις χωρίς να αντιδράσεις ή να κάνεις εμετό διαφορετικά σε χτυπάνε. Αν δεν θέλεις να φας δεν σε αφήνουν να φύγεις», αποκάλυψε πρώην μέλος της συμμορίας. Μάλιστα, όσοι παραβιάζουν τους κανόνες δολοφονούνται άγρια μπροστά στα άλλα μέλη.