Πυροβολούσε έξω από το μαγαζί και έψαχνε τον ντελιβερά γιατί του έγραψε ένα «Γ» δίπλα στο κουδούνι (vid)

Newsroom
Πυροβολούσε έξω από το μαγαζί και έψαχνε τον ντελιβερά γιατί του έγραψε ένα «Γ» δίπλα στο κουδούνι (vid)
Ο λόγος που είχε εξοργιστεί ήταν πως ο διανομέας που του είχε πάει φαγητό, είχε γράψει με έναν μαρκαδόρο το γράμμα «Γ» στο θυροτηλέφωνο του.

Ακόμα ένα βίαιο περιστατικό στην πολύπαθη τελευταία Θεσσαλονίκη, καθώς ένας άντρας πήγε στο εστιατόριο που είχε παραγγείλει και πυροβόλησε έξω από αυτό αναζητώντας εν εξάλλω κατάσταση τον διανομέα που του πήγε την παραγγελία.

Το περιστατικό που αναφέρει το GΡTimes κοντά στη Γεωργίου Παπανδρέου, όταν 41χρονος άντρας πυροβόλησε έξω από το εστιατόριο. Ο λόγος που είχε εξοργιστεί ήταν πως ο διανομέας που του είχε πάει φαγητό, είχε γράψει με έναν μαρκαδόρο το γράμμα «Γ» στο θυροτηλέφωνο του.

Η επιχείρηση φυσικά αγνοούσε το περιστατικό και δεν μπορούσε να δώσει κάποια απάντηση στον οργισμένο άντρα, που ζητούσε το ντελίβερι.

Κάποια στιγμή, όπως ήταν εκνευρισμένος φέρεται να έβγαλε ένα πιστόλι και να πυροβόλησε προς το έδαφος για εκφοβισμό, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία λίγο αργότερα τον εντόπισε και ο 41χρονος συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία..

Στο σημείο όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία του GRTimes βρέθηκε και ο κάλυκας από το όπλο του ο οποίος θα συλλεχθεί για να αποσταλεί για εξέταση.

2