Η Μις Αγγλία κάνει μαθήματα για να γίνει οδηγός νταλίκας

Newsroom
Η Μις Αγγλία κάνει μαθήματα για να γίνει οδηγός νταλίκας
Το χτύπημα της πανδημίας του κορονοϊού που επέφερε οικονομική κρίση ανάγκασε μια πρώην φιναλίστ καλλιστείων να γίνει οδηγός νταλίκας.

Μια πρώην φιναλίστ διαγωνισμού ομορφιάς της Αγγλίας κάνει μαθήματα για να αποκτήσει δίπλωμα νταλίκας. Το 2018, η Milly Everatt έφτασε στον τελικό των καλλιστείων για τη Μις Αγγλία. Ωστόσο, μετά χτύπημα της πανδημίας του κορονοϊού και το Brexit, η 22χρονη αποφάσισε να γίνει οδηγός νταλίκας, έχοντας εμπειρία από το τρακτέρ που οδηγούσε στη φάρμα του πατέρα της.

Η Everatt πήρε την απόφαση να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα, αφού στην Αγγλία υπάρχει έλλειψη οδηγών σε αυτό τον κλάδο, ενώ παράλληλα ελπίζει ότι με τη νέα της δουλειά θα βοηθήσει να «σπάσουν» τα στερεότυπα που έχουν καθιερωθεί για τις γυναίκες και το συγκεκριμένο επάγγελμα και να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο 40χρονους άντρες.

«Η μεγαλύτερη αδελφή μου είχε αναδειχθεί σε Μις Αγγλία και σκέφτηκα να δοκιμάσω κι εγώ. Όταν το αποφάσισα ήμουν μόλις 18 ετών και δεν πίστευα ότι μπορούσα να προχωρήσω. Με βοήθησε να επικοινωνώ με τον κόσμο, με έβγαλε από το καβούκι μου», ανέφερε.

Παράλληλα, με την καριέρα της στο μόντελινγκ, η Everatt είπε ότι το να γίνει οδηγός νταλίκας και να αποκτήσει επαγγελματικό δίπλωμα ήταν πάντα μεγάλος στόχος στη ζωή της. «Έπρεπε να το είχα κάνει στα 18 μου», είπε και πρόσθεσε ότι η πανδημία την πήγε λίγο πίσω. «Η έλλειψη επαγγελματιών οδηγών με ώθησε να το δοκιμάσω», συμπλήρωσε.

Η Everatt σε λίγο καιρό θα μπορεί να οδηγεί φορτηγά βάρους έως και 44 τόνων, καθώς εκπαιδεύεται να πάρει δίπλωμα πρώτης κατηγορίας. «Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε μια σύγχρονη εποχή και δεν εμποδίζει σε τίποτα τις γυναίκες να ακολουθούν τέτοια επαγγέλματα. Δεν είναι κανόνας, αλλά θα έπρεπε να είναι», τόνισε.

Παράλληλα, με τα μαθήματα που κάνει για επαγγελματικό δίπλωμα νταλίκας, η Everatt δεν ξεχνάει το μόντελινγκ και σκοπεύει να υποβάλει αίτηση για Μις Αγγλίας και φέτος.